AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Logitech Rally

2.157,38 (excl. BTW)
Offerte aanvragen

Waarom AENC?

 • Al bijna 25 jaar ervaring
  in audio & video en kantoorautomatisering
 • Eén vast aanspreekpunt
  in een team van audiovisuele specialisten
 • Bewezen oplossingen
  passend gemaakt voor uw organisatie
 • Uitgebreide trainingen
  voor een optimale gebruikerservaring
 • Proactieve support
  via telefoon, remote desktop of op locatie

Advies op maat

 

De ervaring achter beamerplanet.nl

Het niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken als het gaat om AV & IT-apparatuur. De gevolgen van een onzorgvuldig advies of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Dan is het handig als je alvorens je iets aanschaft even kunt sparren met een AV-specialist. 

Vraag een adviesgesprek aan   Lees meer over ons advies
Logitech Rally - Advies

Totaalpakket: Vergaderruimte

 

Haal het maximale uit uw vergaderruimte!

Vergaderen en presenteren kan op tal van verschillende manieren en de techniek biedt daarvoor meerdere oplossingen. Zeker nu meer en meer organisaties het moderne werken introduceren, waarbij bureaus plaatsmaken voor meer ruimtes om te overleggen, scrummen en brainstormen. 

Bekijk onze vergaderruimte pakketten

Logitech Rally - Pakket - vergaderruimte
Logitech Rally - Case studie de vries

Voor u uitgelicht: De Vries en Verburg

Presentatieruimte en meerdere vergaderzalen compleet ingericht

Onlangs is het kantoor verduurzaamd. Er is in het kantoor o.a. een nieuw klimaatsysteem gekomen en er staat meer groen in de ruimten. Tijdens dat proces is ook een presentatieruimte aangebouwd. Voor deze ruimte waren zij op zoek naar een groot scherm. Tevens waren er in het kantoor enkele vergaderzalen die toe waren aan vernieuwing.

Lees de case studie

 

Specificaties
Inhoud van de verpakking
Afstandsbediening Ja
Inclusief luidspreker Ja
Meegeleverde kabels AUX,HDMI,LAN (RJ-45),USB
Kenmerken
Kabelslot sleuf type Kensington
Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot Ja
Microfoon
Aantal microfoons 4
Microfoon mute Ja
Frequentie microfoon 90 - 16000 Hz
Gevoeligheid microfoon -27 dB
Camera
Aantal voorinstellingen camera 3
Netwerk
Ethernet LAN Ja
Interfacemodule
Aantal interfacemodule HDMI-uitvoerpoorten 2
Aantal interfacemodule HDMI-invoerpoorten 2
Poorten & interfaces
Lijningang Ja
Aantal USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type-B poorten 2
Aantal poorten USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) Type A 3
Aantal USB 2.0-poorten 3
Aansluiting voor netstroomadapter Ja
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 3
Aantal HDMI-poorten 4
Audio
Echo annulatie Ja
Microfoon pick-up bereik 4,5 m
Video
Maximale beeldsnelheid 60 fps
Ondersteunde video-modi 720p,1080p,1440p
Digitale zoom 15x
HD type 4K Ultra HD
Technische details
PTZ control (Pan/Tilt/Zoom) Ja
Hoek schuine stand bereik -90 - 50°
Draai-snelheid 70 °/sec
Pan bereik -90 - 90°
Producttype Group video conferencing system
Kleur van het product Zwart
Aantal personen 10 persoon/personen
» Lees meer productspecifcaties
Productbeschrijving

Logitech Rally levert video van studiokwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid en RightSense -automatisering voor betere vergaderingen met videoconferentietoepassingen die werken met USB-apparaten, waaronder Google Hangouts Meet, Microsoft Skype ® voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere kamers.

Door middel van een Ultra HD-beeldvormingssysteem levert Rally haarscherpe video, uitstekende kleuren en een uitzonderlijke optische nauwkeurigheid bij resoluties tot 4K. Logitech RightLight™-technologie optimaliseert de lichtbalans om gezichten te benadrukken en zorgt zo voor natuurlijke huidtinten, zelfs bij weinig licht of tegenlicht.

Kristalheldere audio is essentieel voor videovergaderingen van wereldklasse, en Rally blinkt uit in het leveren van geluid dat natuurlijk, helder en zeer verstaanbaar is. Logitech RightSound™ verbetert de spraakhelderheid door achtergrondruis te onderdrukken, stemmen automatisch te nivelleren en de nadruk te leggen op actieve luidsprekers. Prachtige geluidsgevoelige functies Mic Pods zorgen ervoor dat iedereen in de vergadering duidelijk te horen is, terwijl onafhankelijk werkende speakers grotere ruimtes vullen met een rijk, levensecht geluid.

Elk onderdeel van het Rally heeft een premium industrieel ontwerp dat geschikt is voor elke professionele omgeving. Zelfs terwijl Rally iedereen helpt om er geweldig uit te zien en fantastisch te klinken, ziet elk onderdeel van het systeem er op zichzelf al prachtig uit. De premium PTZ-camera in de kern van het systeem is elegant afgewerkt in matzwart met een leisteengrijze metalen afwerking, aangevuld met slank vormgegeven audiocomponenten en accessoires die er in elke kamer geweldig uitzien.

Logitech RightSense bestaat uit een reeks technologieën die in de Rally zijn ingebouwd en die zorgen voor een geautomatiseerde, betere gebruikerservaring. RightSight™ automatiseert de camerabediening om deelnemers perfect in beeld te brengen, ongeacht hoe ver ze zich van de lens af bevinden. Logitech RightLight geeft gezichten voorrang boven de omgeving om natuurlijk ogende huidtinten weer te geven. Logitech RightSound de vocale helderheid verbetert door achtergrondruis te onderdrukken, stemmen automatisch te nivelleren en de nadruk te leggen op actieve luidsprekers om betere vergaderingen te ondersteunen. Logitech RightSense doet dit allemaal automatisch!

Met een Display Hub en een Table Hub om kabels netjes en georganiseerd te houden, blijven Rally-componenten en de vergadercomputer veilig uit het zicht. Beide hubs worden verbonden door een enkele CAT6 kabel en hebben meerdere verbindingen, zodat u de vergadercomputer in de buurt van het display of op de tafel kunt plaatsen. Een HDMI-ingang op de Table Hub elimineert de noodzaak van extra kabelverlengers en maakt het delen van bedrade inhoud eenvoudig.

Iedereen is perfect in beeld
Logitech RightSight camerabediening1 past de lens automatisch aan om deelnemers van de vergadering in beeld te brengen, in ruimtes van alle soorten en maten

Laat de zon binnen
Zelfs in vergaderruimten met heldere ramen geeft Logitech RightLight -technologie met Wide Dynamic Range (WDR) voorrang aan gezichten en menselijke figuren boven objecten en oppervlakken. Het resultaat is een evenwichtig beeld waarop deelnemers in flatterend licht worden weergegeven, met minder schitteringen en zachtere schaduwen, zelfs bij weinig licht of tegenlicht

Verstelbaar pannen, kantelen en zoomen
Pan en kanteling snelheden passen zich automatisch aan aan het zoomniveau. Het resultaat: een snellere camerabeweging bij het uitzoomen voor een snelle framing, en een langzamere camerabeweging bij het inzoomen voor meer controle.

Front of Room Audio
In tegenstelling tot luidsprekers die stemmen loskoppelen van de video, zijn Rally-luidsprekers ontworpen voor plaatsing aan de voorzijde van de kamer. Door de luidsprekers uit te lijnen met het display komen de stem en video van een persoon beiden van dezelfde plaats - en nooit van achteren - zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen.

Optionele montagekit
Voeg de Rally-montagekit toe voor een gestroomlijnde installatie van elk onderdeel. Sterke muursteunen maken een ideale plaatsing voor de camera en twee luidsprekers mogelijk, terwijl geventileerde montageplaten het display en de Table Hub op een muur of onder een tafel bevestigen. Twee slim ontworpen bevestigingen houden kabels veilig.

Luid en duidelijk
De Rally Display Hub geeft elektriciteit aan maximaal twee luidsprekers en zorgt voor een rijk geluid, zelfs in grotere kamers. Een ophangsysteem waarop patent is aangevraagd elimineert virtueel alle trillingen die zich door muren, houders en tafels kunnen verplaatsen. Dit verbetert de echo-onderdrukking terwijl de video vrij blijft van trillingen, zelfs bij hoge volumeniveaus en wanneer wordt ingezoomd.

Tot 7 Mic Pods
Voeg voor ruimten met meer dan 10 deelnemers Rally Mic Pods toe om de audiodekking uit te breiden en gemakkelijke toegang te bieden tot de dempknop. Voor elke pod kunnen nog zes extra deelnemers toe worden gevoegd, zodat u Rally kunt inzetten in grote vergaderruimtes en raadzalen tot maximaal 46 personen.

Flexibele Mic Pod bekabeling
Als flexibeler alternatief voor daisy chain verbindingen maakt de Rally Mic Pod Hub het eenvoudig om kabels onder de tafel te gebruiken met drie aansluitingen voor Rally Mic Pods of extra Mic Pod Hubs. Met een enkele kabelverbinding kunnen deelnemers individuele Mic Pods verplaatsen om ruimte op de tafel te maken of om de dempknop binnen handbereik te zetten.

» Lees meer productomschrijving
Logitech Rally
2.157,38 (excl. BTW)
Op voorraad,
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Mister Cash
 • Cash