AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Logitech One Year Extended Warranty - Rally Camera

179,76 (excl. BTW)
Offerte aanvragen

Waarom AENC?

 • Al bijna 25 jaar ervaring
  in audio & video en kantoorautomatisering
 • Eén vast aanspreekpunt
  in een team van audiovisuele specialisten
 • Bewezen oplossingen
  passend gemaakt voor uw organisatie
 • Uitgebreide trainingen
  voor een optimale gebruikerservaring
 • Proactieve support
  via telefoon, remote desktop of op locatie
Specificaties
Kenmerken
Compatibiliteit Logitech Rally Camera
Type product Addon
Aantal jaar 1 jaar
» Lees meer productspecifcaties
Productbeschrijving
Logitech Extended Warranty Rally Camera

De aankoop van een verlengde Logitech-garantie van één jaar bij de aankoop van Rally Camera voegt een extra jaar toe aan de oorspronkelijke beperkte Logitech-hardwaregarantie van twee jaar en is bedoeld om te garanderen dat uw Logitech-hardware vrij is van materiaal- en fabricagefouten. De verlengde garantie helpt gedurende drie jaar uw investering te beschermen, de waarde ervan te maximaliseren en optimale prestaties van uw Logitech-hardware voor vergaderruimten te garanderen. Dit komt overeen met de typische afschrijving en vervangingscyclus van de meeste apparatuur in vergaderruimten.

De verlengde garantie van Logitech voegt een jaar toe aan de oorspronkelijke fabrieksgarantie, die stelt dat uw Logitech Rally Camera-hardware vrij zal zijn van materiaal- en fabricagefouten.

De aankoop van een verlengde garantie van Logitech van één jaar, op het moment van de aankoop van de hardware of vergaderruimteoplossing, voegt een extra jaar toe aan de oorspronkelijke beperkte hardwaregarantie van twee jaar van Logitech.

De verlengde Logitech-garantie van één jaar is bedoeld om te garanderen dat uw Logitech-hardware gedurende drie jaar vrij is van materiaal- en fabricagefouten.

De verlengde garantie van Logitech biedt een extra jaar dekking die uw investering beschermt, de waarde ervan maximaliseert en optimale prestaties van uw Logitech-hardware voor vergaderruimten garandeert.

Een garantie van drie jaar komt overeen met de typische afschrijving en vervangingscyclus van de meeste apparatuur in vergaderruimten.
» Lees meer productomschrijving
Logitech One Year Extended Warranty - Rally Camera
179,76 (excl. BTW)
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Mister Cash
 • Cash