AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Visualisers

Een visualizer is de meest flexibele presentatietool van deze tijd. Een visualizer kan met behulp van een camera allerlei materialen zoals  boeken, foto's, en 3D objecten snel en eenvoudig omzetten naar een digitaal bestand met hoge resolutie. Met extra uitrusting is het zelfs mogelijk om dia’s, negatieven, röntgenfoto’s en microscoopbeelden weer te geven. Dit digitale bestand kunt u, bijvoorbeeld tijdens een presentatie,  tonen op een projectiescherm, monitor en/of whiteboard. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u denken aan een opgeslagen boek dat u kunt gebruiken tijdens een les of training, een nieuw product dat u op een groot scherm kunt tonen tijdens een productpresentatie of een foto die u kunt laten zien tijdens een video conference. Dit alles is geen enkel probleem met een visualizer.

Een visualizer helpt de presentator zijn/haar  ideeën te vertalen naar een overtuigende interactieve presentatie. U kunt zodoende de luisteraar overtuigen, op een natuurlijke en spontane wijze, die effectiever is dan elke andere presentatiemethode. Zo wordt iedere presentatie een onvergetelijke ervaring, voor iedereen!

WolfVision

Wolfvision wordt gezien als marktleider in de wereld en is de enige fabrikant die high-end Visualizers produceert. Wolfvision wordt reeds gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals: Google, Microsoft, Audi Brussels, Mercedes Porsche, Nike, Cisco, HP en Nasa. 

Visualisers - Visualisers
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash