AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Truss-oplossingen van Vogel’s Professional

Truss-systemen worden veelvuldig toegepast tijdens grote evenementen, in theaters, op podia en tijdens (vak)beurzen. Het voordeel hiervan is dat ze makkelijk op en af te bouwen zijn en tevens snel te verplaatsen. Vogel’s heeft een tweetal truss-adapters waarmee displays en projectoren eenvoudig aan een 51 mm truss-systeem bevestigd kunnen worden.

Voor displays zijn truss-adapters PUC 1050 en PUC 1090 verkrijgbaar. Beide truss-adapters maken deel uit van het modulaire Connect-it systeem van Vogel’s Professional. PUC 1050 kan gebruikt worden voor een of twee displays van maximaal 30 kg, terwijl PUC 1090 bedoeld is voor grote displays tot 80 kg. Met PUC 1050 kunnen tevens projectoren worden bevestigd.

De truss-adapter dient gecombineerd te worden met een Connect-it buis en een interface. De buizen zijn in verschillende lengtematen verkrijgbaar, namelijk 80 cm, 150 cm en 300 cm. Indien een langere buis gewenst is, kunnen de Connect-it buizen gekoppeld worden door middel van een koppelstuk. 

Met de modulaire Connect-it serie kan vrijwel iedere gewenste truss-oplossing gecreëerd worden voor displays en projectoren.

Truss-oplossingen van Vogel’s Professional - Truss-oplossingen van Vogel’s Professional
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash