AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Nieuw Sony VPL-FHZ55

De Sony VPL-FHZ55 is vanaf nu officieel leverbaar. Deze nieuwe projector is 's wereld eerste 3LCD laser-projector en Sony kondigt hem dan ook groots aan met een Europese Campagne "See things in a new light".

Deze projector is het nieuwe parade paardje van Sony voor de professionele AV-markt. Met 4000 Ansi Lumen en een contrast ratio van 8000:1 levert dit een prachtig, helder beeld op. De VPL-FHZ55 heeft een WUXGA (1920 x 1200 pixels) resolutie en door middel van de laser lichtbron gaat de projector wel 20.000 uur mee. Hierdoor bespaart u al snel 5 dure UHP-lampen en is hierdoor energie zuiniger dan de huidige generatie projectoren.

Door de nieuwe technieken die zijn toegepast is deze projector uitermate geschikt in vrijwel elke omgeving. Geen uitdaging is te groot. Beelden naadloos blenden met meerdere projectoren? Projectoren op gebogen oppervlakken? Instaleren op de zijkant of onderste boven? Deze nieuwe Sony VPL-FHZ55 kan het allemaal aan!

Standaard wordt deze Sony projector geleverd met 5 jaar garantie. Het garantiepakket houdt in dat tijdens de 5 jaar durende garantie bij eventuele gebreken of defecten de projector kosteloos wordt opgehaald, gerepareerd en retour wordt gebracht.

Nieuw Sony VPL-FHZ55 - Nieuw Sony VPL-FHZ55
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash