AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

LG Electronics zet wereldwijd de standaard voor Videowall toepassingen

LG heeft een groot assortiment LED Videowall Monitoren leverbaar welke voor ieder project en ook voor elk beschikbaar budget zijn te gebruiken.

De beschikbare videowall monitoren met 3 mm Ultra Narrow bezel zijn leverbaar in 47” alsook 55”. Een aantal van deze Videowall monitoren maken gebruik van de alombekende en zeer succesvolle “Transflective” (Sun Light Readable) technologie waarbij het invallend licht als het ware gebruikt wordt om de backlight unit te versterken.

Tevens zijn al deze monitoren bestand tegen het zogeheten “Blackening effect” (een zwarte vlek in het paneel) wat kan ontstaan als de monitor te warm wordt door bijvoorbeeld direct invallend (zon)licht.

Suntec Singapore Exhibition Center

In het Suntec Singapore Exhibition center heeft LG ‘s-werelds grootste videowall mogen leveren. Dit is de grootste Media / videowall ter wereld en bestaat uit 664 displays 47”, type 47WV30. Het geheel is een samenwerking geweest tussen Suntec, LG en een van onze partners in Singapore. Suntec is in dit project zeer zorgvuldig te werk gegaan en heeft nagenoeg alle beschikbare videowall monitoren uitvoerig getest, waarbij de combinatie van kwaliteit, kleurecht heid en energieverbruik van doorslaggevend belang waren, waarop de beslissing werd genomen om te kiezen voor LG Electronics.

De videowall zal met name gebruik worden voor de weergave van Advertenties, Beursinformatie, Multimedia Shows en interactieve content.

LG Electronics zet wereldwijd de standaard voor Videowall toepassingen - LG Electronics zet wereldwijd de standaard voor Videowall toepassingen
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash