AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

De 5 voordelen van videoconferencing

Altijd en overal direct beschikbaar bent u met videoconferencing. Neem deel aan meetings over de gehele wereld en vergader met klanten zonder dat u of uw klanten in de file hoeven te staan. Wij geven u in deze blog 5 voordelen van het gebruik van videoconferencing.

Voordeel 1: Verbeter uw interne en externe communicatie

Door te video vergaderen verbetert u uw interne en externe communicatie. Zo vergadert u gemakkelijk op verschillende fysieke locaties zonder problemen. Met videoconferencing organiseert u online brainstormsessies of klantgesprekken gemakkelijk en snel.

Voordeel 2: Neem effectief besluiten in uw projecten

Lichaamstaal zegt vaak veel meer dan woorden. Door videoconferencing behoudt u het persoonlijke contact met uw collega’s en klanten. Door non-verbale communicatie wordt informatie beter geïnterpreteerd. Hierdoor worden besluiten gemakkelijker gemaakt en voorkomt u misverstanden.

Videoconferencing

Voordeel 3: Volg trainingen vanuit uw bureaustoel

Volg of geef gemakkelijk trainingen vanuit uw eigen werkplek. Met videoconferencing zorgt u namelijk voor duidelijke communicatie zonder dat u hiervoor op locatie hoeft te zijn. U bespaart daarnaast ook op bijkomende kosten van catering of het huren van een ruimte. Het bijwonen van evenementen of productpresentaties valt ook onder de mogelijkheden van videoconferencing.

Voordeel 4: Vind gemakkelijker nieuw personeel

Het vinden van het juiste personeel is een hele opgave. Maak het uzelf een stuk gemakkelijker door het toepassen van videoconference. Zo kunt u gemakkelijk sollicitanten interviewen zonder dat ze hiervoor naar uw kantoor hoeven te komen. Dit geeft gemak zonder in te leveren op het persoonlijke aspect.

Voordeel 5: Telefonie en video perfect gecombineerd

Communicatie is voor iedere organisatie essentieel. Dit wordt vaak gerealiseerd door telefonie en video. Videoconferencing systemen zorgen ervoor dat deze twee aspecten perfect geïntegreerd zijn. Zo versterkt u de voordelen van beide aspecten terwijl u flink bespaart op de kosten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u na het lezen van deze blog benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Vraag dan gemakkelijk en snel een adviesgesprek aan. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk productaanbod
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash