AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

De 4 eigenschappen voor de ideale vergaderruimte

Het afgelopen jaar heeft bevestigd hoe belangrijk flexibiliteit is voor een bedrijf. Meetings via videogesprekken en samenwerken op afstand zijn een must geworden voor elk succesvol bedrijf. Door de opkomst van audiovisuele apparatuur wordt dit proces vereenvoudigd. In deze blog komen 4 eigenschappen aan bod voor dé ideale vergaderruimte.

Eigenschap 1: Uitstraling

De nadruk bij deze eigenschap ligt vooral op het gevoel. De ruimte moet uitnodigend zijn en het juiste gevoel creëren. Naast de juiste temperatuur en een aantrekkelijke inrichting is ook de keuze voor audiovisuele apparatuur belangrijk. Hierdoor kan gemakkelijk met de gewenste beeld- en geluidskwaliteit vergaderingen worden gehouden. Onze audiovisuele oplossingen bieden hiervoor de uitkomst. Dit zijn pakketten met onder andere een beeldscherm, luidsprekerset, camera en een aansluitpunt voor al uw apparatuur. 

Eigenschap 2: Beschikbaarheid

De eerste eigenschap is gerealiseerd. Maar wat nu? Het volgende punt is de beschikbaarheid van de vergaderruimtes. Niks is namelijk zo vervelend als het zoeken van een vergaderruimte tijdens het ontvangst van een gast. Een reserveringssysteem biedt hiervoor de oplossing. In een oogopslag ziet u welke vergaderruimtes bezet zijn en reserveert u zo uw eigen vergaderruimte. Hiermee zijn dubbele boekingen en zoektochten naar een vergaderruimte verleden tijd.

Eigenschap 3: Gemak

Eenmaal aangekomen bij uw gereserveerde ruimte wilt u natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. Gebruiksvriendelijke audiovisuele apparatuur helpt hierbij. Zo kunt u gemakkelijk uw laptop of telefoon aansluiten op de apparatuur. Hierdoor voorkomt u vertraging en kunt u zo snel mogelijk beginnen met de vergadering.

Eigenschap 4: Kwaliteit

Slecht geluid en een onduidelijk beeld zijn de meest voorkomende oorzaken voor een slechte concentratie van luisteraars. Onze audiovisuele oplossingen zorgen voor een juiste samenwerking tussen audio, video en informatie. Hierdoor biedt u uw gasten de juiste informatie op het juiste moment. Zo bent u verzekerd van alle benodigdheden voor een succesvolle vergadering.

Bekijk al onze audiovisuele oplossingen

Als onderdeel van AENC zetten wij ons volledig in om slimme oplossingen te creëren voor het moderne werken. Zo vindt u bij ons verschillende pakketten samengesteld met audiovisuele apparatuur. Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk productaanbod
De 4 eigenschappen voor de ideale vergaderruimte - De 4 eigenschappen voor de ideale vergaderruimte
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash