AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Ohmweg 65 - 67
2952 BB Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

UMC Radboud Nijmegen

Vol trots is het team van TiC Narrow Casting dat het UMC St. Radboud de overeenkomst heeft getekend voor het uitrollen van TiC Narrow Casting als het standaard audiovisueel communicatieplatform binnen het UMC.

Omdat de Pilot binnen de apotheek van het UMC St. Radboud zeer succesvol is verlopen, is er verder geborduurd op de wijze van communiceren. Dit betekent niet alleen door een eenvoudig narrowcasting systeem te leveren, maar verder te gaan waar andere pakketten het af laten weten. TiC voorziet in het wachtrijmanagementsysteem voor balies, een koppeling met het patientenadministratieprogramma en het grafisch weergeven van wachttijd indicatie.

De patient of arts kiest een volgnummer en komt vervolgens in een aparte nummerpool, dit gebeurt bij binnenkomst op de touchzuil met geintegreerde bonnenprinter welke tevens een volledig geintegreerde oplossing is welke TiC Narrow Casting levert.

Naast de content ziet u rechts twee nummerpools, waarbij er onderscheid wordt gemaakt of een patient een medicament komt ophalen of een arts iets nodig heeft.  In dit geval gaan artsen qua volgorde van balie prioriteit altijd voor de patienten. de patienten zitten in een andere nummerpool.  Zo is de wachttijd te reguleren en kan men desgewenst binnen een handomdraai een balie bijschakelen wanneer er drukte ontstaat.

Toelichting wachtrijmanagement systeem

Dit systeem is een uitbreiding op het standaard TiC Narrow Casting product. In het TiC Wachtrij Management systeem wordt gebruik gemaakt van de volgende extra componenten:

  • Kiosk met touch screen en volgnummer printer 
  • TiC Wachtrij Management Software

Op het touch screen van de kiosk verzorgen wij een indeling zoals u het wenst/ideaal vindt. Zie de illustratie hieronder voor een aantal voorbeelden. De touchzuil kan in uw huisstijl worden vormgegeven.

De nummers worden uitgegeven in een nummerpool. Aan deze nummerpool zijn één of meer balies gekoppeld. Tussen de kiosk en de nummerserver is altijd een directe synchronisatie. U kunt ook dynamisch balies bijschakelen en/of omschakelen. Zo kunt u van een normale balie direct een spoedbalie maken. Dit wordt ook visueel zichtbaar op de schermen.

UMC Radboud Nijmegen - UMC Radboud Nijmegen
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash