AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Ohmweg 65 - 67
2952 BB Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Thuisbioscoop installatie

De heer H.Feringa heeft op uitnodiging van de binnendienst een bezoek gebracht aan onze showroom om de mogelijkheden te bespreken omtrent het installeren van een thuis bioscoop in een nog om te bouwen bestaande garage.

Tijdens dit bezoek hebben we 3 beamers in bedrijf laten zien op een 16:10 / 117x200 High contrast Projecta projectiescherm.

Na een keus te hebben gemaakt voor een Epson EH-TW9200 full HD beamer met een super resolution-technology en een contrast van 6000.000:1, de afspraak gemaakt om een vooronderzoek op locatie te doen, voordat de garage omgebouwd zou worden naar een thuisbioscoop.

Tijdens het vooronderzoek op locatie afgesproken met de heer H.Feringa om een technische tekening te maken, zodat vooraf de leidingen gelegd zouden worden om de bekabeling in weg te werken en de afstanden te bepalen waar de beamer en het projectiescherm gemonteerd moeten worden.

De aannemer heeft de leidingen tijdens de verbouwing gelegd, waarna onze technische dienst de thuisbioscoop zonder problemen kon installeren met een prachtig resultaat, waar onze klant zeer tevreden over is.

Thuisbioscoop installatie - Thuisbioscoop installatie
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash