AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Ohmweg 65 - 67
2952 BB Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

PKN Hoogeveen

AENC heeft voor de PKN in Hoogeveen een fraaie projectie installatie gerealiseerd. Op drie grote projectieschermen wordt de kerkdienst weergegeven. Projectie geschied d.m.v. drie Epson EB-G6350 projectoren (7000 Ansilumen), waarvan twee met telelens. Daarmee is de dienst voor elke bezoeker uitstekend te volgen. De spreker en de organist kunnen het geprojecteerde beeld volgen op meekijkschermen.

De reeds aanwezige camera’s en de koppeling met Kerk TV zijn naadloos geïntegreerd in de gehele oplossing. Een belangrijke eis was het ‘eenvoudig kunnen bedienen van de installatie’ Dit gebruiksgemak is gerealiseerd d.m.v. een Extron bedieningspaneel.

AENC is gevraagd aan te geven welke werkzaamheden er door vrijwilligers van de kerk konden worden uitgevoerd. Deze werkzaamheden bestonden o.a. het aanleggen van kabelgoten, kabels trekken en elektrotechnische voorbereiding. Op deze wijze is er door de kerk op arbeidskosten bespaard. De samenwerking tussen AENC en de vrijwilligers is tot ieders tevredenheid volbracht.

Wederom een kwalitatief hoogwaardige en professionele oplossing voor een hele betaalbare prijs: de specialiteit van AENC Audiovisual!

PKN Hoogeveen - PKN Hoogeveen
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash