AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

10 voordelen van een SMART Board

1. Druk sensitief
Toegang tot uw computer met vinger. Pak een pen op en schrijf. Geen knoppen of technische belemmeringen. Een SMART Board is niet afhankelijk van een speciale pen. Hierdoor zijn leraren snel bezig met waar ze goed in zijn. Lesgeven en niet met techniek

2. Nauwkeurigheid
Werken op een SMART Board gebeurt precies en nauwkeurig. De resolutie wordt bepaald door de computer en de beamer. Tegenwoordig is de meest gebruikte resolutie 1024 x 768 hoewel het SMART Board een resolutie van 4096 x 4096 kan weergeven.

3. Software
SMART Notebook software heeft een bekende interface (Windows ‘look and feel’). Docenten vinden hierin zeer snel de weg en kunnen hun reeds aanwezige vaardigheden direct gebruiken op het SMART Board. Vanuit Notebook software kunnen standaardformaten worden geïmporteerd en geëxporteerd (HTML, PowerPoint, grafische formaten en PDF). Daarnaast maken wij bestaande software ‘ink-aware’, zodat digitale aantekeningen direct kunnen worden opgenomen worden in bijvoorbeeld Word, Excel of PowerPoint. Bovendien ontvangt u een gratis licentie voor SMART Ideas Conceptmapping software bij registratie van een bord.

4. Content
SMART Notebook bevat een zeer grote database met duizenden onderwijsgerelateerde items, zoals afbeeldingen, foto’s, hulpmiddelen bij alle vakken, sjablonen, animaties, geluiden en videofragmenten. Het is het mogelijk eigen inhoud in de Notebook Galerie te plaatsen en SMART werkt met uitgeverijen om hun educatieve content direct in te importeren. Tenslotte zijn er duizenden gratis online bronnen en lessen te downloaden van het internet.

5. Duurzaamheid
SMART Board interactive whiteboards zijn de meest geïnstalleerde interactive whiteboards ter wereld, en elke dag wordt er tegen gestoten. Desondanks is het uitvalspercentage minder dan 1% procent van de SMART Board interactive whiteboard 600 series. SMART heeft als doel om u constant te voorzien van hooggekwalificeerde en onderhoudsvriendelijke producten.

6. Licenties
Een SMART Notebook software licentie en thuisgebruikrechten zijn inbegrepen in de prijs van een SMART Board, dus u hoeft niets extra’s te betalen voor SMART software. Docenten kunnen hun (interactieve) lessen thuis voorbereiden. Gebruikers kunnen updates downloaden van onze websites.

7. Eenvoudig en intuïtief
Gebruikers ervaren het schrijven en werken op het SMART Board als zeer natuurlijk en intuïtief. Hierdoor zijn docenten snel bezig met waar ze goed in zijn: lesgeven en niet met techniek.

8. Garantie
SMART biedt vijf 5 jaar garantie na met registratie op SMART Board interactive whiteboards (alleen geldig voor aankopen via gecertificeerde dealers).

9. SMART totaaloplossingen
Van het SMART Board interactive whiteboard tot de AirLiner, SMART producten ondersteunen niet alleen de samenwerking binnen een school, maar stimuleren het zelfs!
Met SynchronEyes classroom management software weet u of uw leerlingen op het juiste spoor zijn, en Notebook software stelt u in staat dynamische, interactieve lessen te maken met sterke visuele aspecten. Als u een snelle (diagnostische) toets wilt afnemen, heeft SMART hulpmiddelen zoals het Senteo interactieve antwoordsysteem, dat u voorzien van feedback van leerlingen voor u een nieuwe les begint.

10. Ervaring
Zestien jaar geleden ontwikkelde SMART het SMART Board interactive whiteboard het eerste en wereldwijd meest gebruikte interactieve whiteboard. Vandaag is SMART de wereldmarktleider in het onderwijs in interactieve hulpmiddelen die samenwerking en communicatie mogelijk maken.

10 voordelen van een SMART Board - 10 voordelen van een SMART Board
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash