AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 
Over ons - Over ons

Beamerplanet.nl & AENC Audiovisual

Beamerplanet.nl is onderdeel van AENC Audiovisual in Alblasserdam. Dé AV-specialist met 25 jaar ervaring in verbinden. Verbinden van apparaten, systemen, technologieën en mensen. AENC adviseert organisaties bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van audiovisuele en kantoorautomatisering oplossingen.

We verbinden mensen en organisaties door middel van duurzame en intelligente IT & AV oplossingen. Die realiseren we met A-merken apparatuur, slimme software en ondersteunende diensten. We zijn een System Integrator en specialist op het gebied van ‘Building Intelligence’. Het gevolg hiervan is efficiënter en met meer continuïteit werken voor meer resultaat en plezier.

We verbinden onze medewerkers, klanten en leveranciers met elkaar door middel van persoonlijk contact. In een tijd van toenemende contacten via sociale media en webshops zien wij dit meer en meer als onze toegevoegde waarde.

Over ons - Over ons

Waarom kiest u voor AENC


 • 25 jaar ervaring in de audiovisuele markt

 • Team van specialisten

  Allemaal gecertificeerd en ervaren.

 • Totaaloplossing

  Bewezen oplossingen voor uw organisatie

 • Meer dan een webshop

  Optie tot advies, installatie en service

Onze diensten

 

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

De medewerkers binnen uw organisatie moeten zoveel mogelijk bezig zijn met hun business. Daarbij is het niet fijn als ze tegen allerlei automatiseringshindernissen oplopen. U moet erop kunnen vertrouwen dat u de juiste oplossingen tot uw beschikking heeft en wanneer er iets onverhoopt stuk gaat, u kunt rekenen op de meerwaarde van uw audiovisuele partner.

Advies Installatieservice Servicecontract

Over ons - Diensten
Over ons - Case studie Unicef (kopie)

Voor u uitgelicht: Unicef

 

In één oogopslag zien of een ruimte vrij is bij UNICEF

Een goede planning is essentieel om maximaal rendement uit vergaderingen en vergaderruimtes te halen. Maar soms willen mensen nú zitten, afgezien van de planning. Dan is het erg handig om direct te kunnen zien welke vergaderruimtes vrij zijn en voor hoelang nog. Ook bij Unicef liepen ze tegen dit probleem aan.

Lees de case studie   
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Mister Cash
 • Cash