AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Ohmweg 65 - 67
2952 BB Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

Prowise Presenter

40,00 (excl. BTW)
Levertijd in overleg
Meerdere stuks nodig? Vraag offerte op.

Waarom AENC?

 • Al bijna 25 jaar ervaring
  in audio & video en kantoorautomatisering
 • Eén vast aanspreekpunt
  in een team van audiovisuele specialisten
 • Bewezen oplossingen
  passend gemaakt voor uw organisatie
 • Uitgebreide trainingen
  voor een optimale gebruikerservaring
 • Proactieve support
  via telefoon, remote desktop of op locatie
Specificaties
Software
Ondersteunt Windows Ja
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Ja
Mac-compatibiliteit Ja
Technische details
Compatibele besturingssystemen Mac OS, Windows, Android
Licentie
Aantal jaar 1 jaar
Aantal licenties 1 licentie(s)
» Lees meer productspecifcaties
Productbeschrijving
Presenter 9.0: Focus op gebruiksgemak
Presenter 9.0 is uit! Nog meer enthousiasme in de klas met de touchtafel-tools. Hervat je ProConnect-activiteiten met de reconnect-functie. En er is nog veel meer. Bij Presenter 9.0 ligt de focus op gebruiksvriendelijkheid.

Presenter voor iedereen
Onze Prowise Presenter software geeft zowel leerkracht als leerling veel mogelijkheden: maak zelf lessen of werkstukken, werk met innovatieve tools en creëer interactiviteit in de lessen in een aparte omgeving voor het primair onderwijs en voor het voortgezet – middelbaar – en hoger onderwijs. Presenter is geoptimaliseerd voor onze touchscreens, tablets en pc’s, maar altijd en overal in te zetten op ieder apparaat.

Interactie met het touchscreen
Met ProConnect kun je tablets, smartphones en pc’s live verbinden met je touchscreen. Ook kun je schermen delen met de tablets of smartphones van je leerlingen en gebruikmaken van interactieve tools.

Ook voor tablets
Met de Prowise Presenter app voor iPad en Android tablet heb je beschikking over alle functionaliteiten van Presenter.

De Community
In de Community deel je lessen op school-, bestuurs-, of landelijk niveau. Zo kun je lessen van collega’s als basis gebruiken voor je eigen les en ter inspiratie. Regelmatig plaatsen we kant en klare lessen in de Community. Deze zijn vaak gelinkt aan een actueel thema, denk aan de lente, Kinderboekenweek, Prinsjesdag of het begin van het schooljaar. Deze kun je zelf aanpassen aan de behoeften van je eigen klas.

Ontdek en leer alles over Presenter
In de Ontdek en Leer omgeving leer je snel en gemakkelijk hoe je Presenter kunt gebruiken en inzetten in de klas. Duidelijke video’s leggen uit hoe Presenter werkt. Ook voor (implementatie) trainingen, tips van collega’s en nieuws kun je hier terecht.

Presenter beheer(s) je zo!
Omdat Prowise Presenter in de Cloud draait kun je overal bij je lessen. Inloggen kun je vanzelfsprekend ook met je Facebook-, Twitter- of school-account. De hele school op Presenter? Gebruikersgegevens importeer je in een mum van tijd. Zo heeft Presenter ook heel veel voordelen voor de ICT’er.

In één knip up-to-date!
Eenvoudig een screenshot maken én direct toevoegen aan je les? Met Presenter Annotate is dit mogelijk. De actualiteit binnen je les verwerken wordt nu wel heel gemakkelijk!

In de Presenter app voor Windows tablet, pc en touchscreen is Annotate een geïntegreerd onderdeel van Prowise Presenter. Ook te gebruiken op onze touchscreens; eenvoudiger kan het niet!

Importeren en exporteren van bestanden
Veel lessen in PowerPoint gemaakt? Geen probleem! Met de importeer-functie van Prowise Presenter importeer je in een handomdraai verschillende bestandsformaten in je nieuwe Presenter presentatie om deze vervolgens te verrijken met alle mogelijkheden die Prowise Presenter te bieden heeft. Naast het importeren is het ook mogelijk Presenter bestanden te exporteren naar pdf.
» Lees meer productomschrijving

Totaalpakket: Room Management

 

Meerdere ruimtes? Maak het beheer efficiënter en vereenvoudig het reserveren

Met ons Room management systeem heeft u nergens omkijken naar. Alle gebruikers regelen hun reserveringen zelf: via Outlook, de app of het interactieve display. De facilitaire afdeling krijgt waardevolle inzichten in bezettingsgraden en no shows zodat het aantal vergaderruimtes geoptimaliseerd kan worden.

Bekijk onze Room Management pakketten
Prowise Presenter - Pakket - Roommanagement

Advies op maat

 

De ervaring achter beamerplanet.nl

Het niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken als het gaat om AV & IT-apparatuur. De gevolgen van een onzorgvuldig advies of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Dan is het handig als je alvorens je iets aanschaft even kunt sparren met een AV-specialist. 

Vraag een adviesgesprek aan   Lees meer over ons advies
Prowise Presenter - Advies
Prowise Presenter - Case studie Unicef

Voor u uitgelicht: Unicef

 

In één oogopslag zien of een ruimte vrij is bij UNICEF

Een goede planning is essentieel om maximaal rendement uit vergaderingen en vergaderruimtes te halen. Maar soms willen mensen nú zitten, afgezien van de planning. Dan is het erg handig om direct te kunnen zien welke vergaderruimtes vrij zijn en voor hoelang nog. Ook bij Unicef liepen ze tegen dit probleem aan.

Lees de case studie   
Prowise Presenter
40,00 (excl. BTW)
Levertijd in overleg
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Mister Cash
 • Cash