AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 

BenQ InstaShow WDC10C

837,11 (excl. BTW)
Offerte aanvragen

Waarom AENC?

 • Al bijna 25 jaar ervaring
  in audio & video en kantoorautomatisering
 • Eén vast aanspreekpunt
  in een team van audiovisuele specialisten
 • Bewezen oplossingen
  passend gemaakt voor uw organisatie
 • Uitgebreide trainingen
  voor een optimale gebruikerservaring
 • Proactieve support
  via telefoon, remote desktop of op locatie
Specificaties
Inhoud van de verpakking
Meegeleverde kabels HDMI,USB
Snelstartgids Ja
Eisen aan de omgeving
Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 90 procent
Temperatuur bij opslag -10 - 60 °C
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40 °C
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Mac-besturingssysteem Ja
Mac-compatibiliteit Ja
Ondersteunt Windows Ja
Energie
Ingangsspanning 5 V
Type stroombron DC, USB
Poorten & interfaces
Aansluiting voor netstroomadapter Ja
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
HDMI versie 1.4
Aantal HDMI-uitgangen 1
Interface HDMI
Netwerk
Maximale afstand 8 m
Ondersteunde beveiligingsalgoritmen 128-bit AES,WPA2,WPA2-Enterprise,WPA2-PSK
Ethernet LAN, data-overdrachtsnelheden 10,100 Mbit/s
Ethernet LAN Ja
Frequentieband 5 GHz
Wifi-standaard Wi-Fi 5 (802.11ac)
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 5 (802.11ac)
Draadloos LAN data-overdrachtsnelheid (max) 867 Mbit/s
Antenne
Soort antenne Intern & extern
Beheerfuncties
Reset button Ja
Kenmerken
Aantal gelijktijdige gebruikers 16 gebruiker(s)
Maximale beeldsnelheid 60 fps
Ondersteunde video-modi 720p,1080p
Ondersteunde grafische resoluties 800 x 600 (SVGA),1024 x 768 (XGA),1280 x 1024 (SXGA),1280 x 720 (HD 720),1280 x 768,1280 x 800,1280 x 960,1360 x 768 (WXGA),1400 x 1050 (SXGA+),1440 x 900 (WXGA+),1680 x 1050 (WSXGA+),1920 x 1080 (HD 1080)
Design
LED-indicatoren Ja
Kleur van het product Zwart
Vormfactor Dongle
» Lees meer productspecifcaties
Productbeschrijving

Bij BenQ volgen de innovaties elkaar in rap tempo: moeiteloos draadloos presenteren met InstaShow™ WDC10C
InstaShow™ is de op hardware gebaseerde allround-oplossing van BenQ voor ongecompliceerde, praktische samenwerking en voor professionele draadloze presentaties. InstaShow™ biedt uitgebreide compatibiliteit met elk denkbaar invoerapparaat. Met InstaShow™ kunnen meerdere vergaderdeelnemers via USB-type C en Thunderbolt 3 de inhoud van hun apparaten delen.

Efficiënte samenwerking door visuele communicatie
Het is niet altijd gemakkelijk om te wennen aan nieuwe randvoorwaarden die het dagelijkse werk beïnvloeden. Het toepassen van nieuwe technologieën heeft daarom vaak een afschrikkend effect. Voor het invoeren van InstaShow™ in bestaande structuren hoeven uw medewerkers echter nauwelijks training te volgen, zodat deze nieuwe techniek snel in de dagelijkse routine kan worden geïntegreerd. Iedereen die InstaShow™ voor het eerst uitprobeert, ziet dat het meteen werkt en kan direct draadloos presenteren. InstaShow™ is een draadloze oplossing, die vele mogelijkheden voor een op LAN-gebaseerde samenwerking beschikbaar maakt – zonder investeringen of opleidingen. Ook uw zakelijke klanten kunnen InstaShow™ gebruiken, zodat zowel medewerkers als bezoekers de mogelijkheid hebben om snel, moeiteloos en zonder veel voorbereiding draadloos te presenteren – ideaal voor goed teamwork en een succesvolle vergadering.

Deel innovaties op uw eigen manier!
Voor InstaShow™ zijn geen extra stuurprogramma's of andere software nodig. InstaShow™ is na koppeling met een laptop met een druk op de knop klaar voor gebruik. Met InstaShow™ worden uitval- en wachttijden tijdens belangrijke vergaderingen aanmerkelijk verminderd. Daardoor kunnen die duidelijk informatiever en efficiënter verlopen.

Plug in and present!
InstaShow™ kan eenvoudig worden ingesteld en is meteen na het inpluggen gereed voor gebruik. Tot maximaal 16 gebruikers kunnen zich met elkaar verbinden en presenteren, zonder de gebruikelijke technische vertragingen tussen de presentaties. De geïntegreerde hardwarecodering en -decodering van InstaShow™ garandeert dat de presentatie en videoweergave onafhankelijk van het besturingssysteem of van de broncomputer altijd soepel verloopt.

Omschakelen naar de videomodus door de presentator
De audiovisuele instellingen van InstaShow™ worden geoptimaliseerd door de exclusieve functie van de videomodus, zodat u spontaan kunt wisselen tussen presentatiemodus en de vloeiende videomodus met stereogeluid, zonder ondersteuning van IT of complexe software-instellingen. Door het omschakelen naar de videomodus worden video's vloeiend en in hoge kwaliteit overgedragen en weergegeven. Vanaf nu behoort onregelmatig of stilstaand beeld tot het verleden.

Uitgebreide compatibiliteit met externe apparaten
Met InstaShow™ kunnen gebruikers kun volledige inhoud vanaf de meest diverse apparaten weergeven. Content van laptops, Blu-ray- of dvd-spelers en vele andere apparaten met HDMI-uitgang kan op elk apparaat met een HDMI-ingang worden weergegeven. Bovendien kunnen presentatoren eigen notities maken, gegevens opslaan en andere toepassingen bewaken. Met InstaShow™ kunt u tegelijkertijd inspirerende presentaties houden in uitgebreide desktop-modus, zowel via Windows als via OSX.

Hoge beveiligingsstandaard zonder extra software
Zodra u InstaShow™ met een laptop verbindt, worden alle beveiligingsmaatregelen automatisch ook op de bron-pc geactiveerd! InstaShow™ werkt voor 100% op basis van hardware, zodat er geen software, stuurprogramma's of firmware-updates meer nodig zijn. InstaShow™ voorkomt op die manier vele potentiële veiligheidshiaten of backdoors, die vaak door virussen en malware worden gebruikt.

Op onze beveiliging kunt u altijd vertrouwen!
InstaShow™ beschermt het intellectuele eigendom van bedrijven tegen manipulaties of onbedoelde openbaarmaking. De 128-bit WPA2-versleuteling conform de AES-standaard garandeert absolute veiligheid en onaantastbaarheid tijdens presentaties met InstaShow™. Dankzij een Security-Handshake kunnen presentaties bovendien ongehinderd en draadloos worden gestreamd. Op die manier kunnen ook vertrouwelijke gegevens worden gepresenteerd, zonder risico op schending van bepaalde veiligheidsrichtlijnen. InstaShow™ ondersteunt ook HDCP en garandeert zo dat inhoud met Digital-Rights-Management zonder vertraging, foutmeldingen of onderbrekingen probleemloos wordt afgespeeld.

Eenvoudige koppeling en onderhoud
InstaShow™ is direct na het uitpakken klaar voor gebruik. Zodra u de extra zender met een ontvanger koppelt, zult u zien hoe eenvoudig en efficiënt het hele proces verloopt.

U hoeft slechts de Pairing-toets van de host gedurende vijf seconden in te drukken en deze stap bij de zender te herhalen om beide apparaten automatisch te koppelen. De host kan ook via een webkoppeling in Pairing-modus worden geschakeld, bijvoorbeeld als deze aan het plafond is gemonteerd, of anderszins moeilijk toegankelijk is.

Optimale en intelligente aanpassing van de resolutie
Met behulp van EDID configureert InstaShow™ de instellingen van de broncomputer automatisch, zodat deze passen bij de resolutie van het weergaveapparaat, voor een pixelnauwkeurige, perfecte en heldere beeldkwaliteit van projectoren, beeldschermen, monitoren en televisies. InstaShow™-gebruikers kunnen zich op de vergadering concentreren, in plaats van op de instellingen voor de resolutie. Net zo min hoeven ze IT-ondersteuning in te roepen om de displaytiming aan te passen.

Betrouwbare, stabiele draadloze verbinding
Dankzij onze exclusieve, automatische selectie van wifi-kanalen en de automatische verbindingsherstelfunctie kunnen presentatoren vertrouwen op InstaShow™, zonder zorgen over haperingen of onderbrekingen als gevolg van onstabiele wifi-verbindingen. InstaShow™ is uitgerust met wifi 802.11ac voor snelle prestaties tot maximaal 400 Mb/s en biedt probleemloze draadloze streaming van 1080p Full HD-inhoud zonder vertraging, zelfs bij druk wifi-verkeer.

Korte reactietijd bij presentaties met video en animaties
Met een minimale ingangslatentie is de vertraging van de reactietijd minder dan 100 ms, waardoor natuurlijke, nauwkeurige muisbewegingen, vloeiende PowerPoint-animaties en overdracht van professionele presentatiemedia mogelijk zijn. Presentatoren en deelnemers kunnen zich concentreren op een vlekkeloos verlopende vergadering, zodat ze belangrijke punten intuïtief kunnen volgen.

Milieubewust gebruik voor efficiëntie en productiviteit

InstaShow™ biedt met name voor milieubewuste en duurzame ondernemingen veel online mogelijkheden om resources en energie te besparen.

HDMI-standby vermindert het stroomverbruik van InstaShow™ na het uitschakelen van een aangesloten apparaat tot bijna nul, waardoor de levensduur aanmerkelijk wordt verlengd. Als het betreffende weergaveapparaat weer wordt ingeschakeld, wordt InstaShow™ automatisch weer 'wakker', zonder dat er een afzonderlijke afstandsbediening hoeft te worden gebruikt – een groot voordeel als InstaShow™ aan het plafond is gemonteerd. Bovendien schakelt InstaShow™ zichzelf in de netwerk-standby-modus, als het apparaat binnen een door de gebruiker in te stellen periode geen actieve bron herkent. De HDMI-overdracht worden onderbroken en alle verbonden apparaten worden in de 'slaapstand' geplaatst. Als de vergadering wordt voortgezet, hoeven deze apparaten alleen maar weer te worden ingeschakeld. Zo blijven de totale bedrijfskosten voor presentatietechniek blijvend op een laag niveau, aan de ene kant door energiebesparingen en een langere levensduur van InstaShow™, aan de andere kant door het ontzien van niet-gebruikte displays. De 'blank-modus' bespaart zelfs tot maximaal 50% op het energieverbruik in combinatie met een projector van BenQ.

» Lees meer productomschrijving

Advies op maat

 

De ervaring achter beamerplanet.nl

Het niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken als het gaat om AV & IT-apparatuur. De gevolgen van een onzorgvuldig advies of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Dan is het handig als je alvorens je iets aanschaft even kunt sparren met een AV-specialist. 

Vraag een adviesgesprek aan   Lees meer over ons advies
BenQ InstaShow WDC10C - Advies

Totaalpakket: Vergaderruimte

 

Haal het maximale uit uw vergaderruimte!

Vergaderen en presenteren kan op tal van verschillende manieren en de techniek biedt daarvoor meerdere oplossingen. Zeker nu meer en meer organisaties het moderne werken introduceren, waarbij bureaus plaatsmaken voor meer ruimtes om te overleggen, scrummen en brainstormen. 

Bekijk onze vergaderruimte pakketten

BenQ InstaShow WDC10C - Pakket - vergaderruimte
BenQ InstaShow WDC10C - Case studie de vries

Voor u uitgelicht: De Vries en Verburg

Presentatieruimte en meerdere vergaderzalen compleet ingericht

Onlangs is het kantoor verduurzaamd. Er is in het kantoor o.a. een nieuw klimaatsysteem gekomen en er staat meer groen in de ruimten. Tijdens dat proces is ook een presentatieruimte aangebouwd. Voor deze ruimte waren zij op zoek naar een groot scherm. Tevens waren er in het kantoor enkele vergaderzalen die toe waren aan vernieuwing.

Lees de case studie

 

BenQ InstaShow WDC10C
837,11 (excl. BTW)
Op voorraad,
 • Uitgebreid betaalgemak:
 • Ideal
 • Mister Cash
 • Cash