AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 
Installatieservice - Installatieservice

Installatieservice

In alle totaalpakketten is professionele installatie inbegrepen. Schaft u losse apparatuur aan die wordt toegevoegd aan een bestaande infrastructuur? Dan is vaak installatie ervan noodzakelijk. Vooral bij complexere oplossingen is het van belang dat e.e.a. correct wordt aangesloten, zodat er later geen problemen ontstaan en u er weer jaren plezier van hebt.

AENC beschikt over eigen vakkundige en gecertificeerde installateurs en verzorgt graag de volledige installatie. Na het plaatsen van een bestelling nemen we contact met u op om een eventuele installatie te bespreken. 

Alle installaties worden aangesloten op de bestaande infrastructuur en gebruiksklaar opgeleverd, waarbij onze installateur een korte uitleg geeft. Uiteraard laten we de ruimte weer schoon en netjes achter, waarbij we het afval meenemen.

 

Gebruikerstraining

Na installatie een gebruikerstraining voor optimaal gebruik

Na installatie kunt u direct aan de slag met uw nieuwste AV-oplossing. Maar wilt u optimaal gebruik maken van uw projector, digibord, draadloos presentatiesysteem, room management e.d.? Dan verzorgen we graag een uitgebreide gebruikerstraining. Een juiste gebruikerstraining is niet alleen bevorderend voor het gebuikersplezier, maar het voorkomt ook klachten, storingen en verkeerd gebruik. Wat resulteert in minder kosten en een betere gebruikerservaring. Ons team heeft de kennis en vaardigheden om deze trainingen te geven. Zo zorgen we ervoor dat u het maximale haalt uit de aangeschafte oplossingen.

Neem contact op via +31– (0)78–69 95 888, contact@aenc.nl of onderstaande chat als je de installatie door AENC wilt laten verzorgen of interesse hebt in een gebruikerstraining.

 

Installatieservice - Optimaal gebruik
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash