AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 
Advies - Advies

De ervaring achter beamerplanet.nl

Beamerplanet.nl is onderdeel van AENC Audiovisual in Alblasserdam, dé AV-specialist met ruim 20 jaar ervaring in verbinden. Verbinden van apparaten, systemen, technologieën en mensen. AENC adviseert organisaties bij het maken van de juiste keuzes. En dat begint altijd met luisteren. Welke uitdaging speelt er in uw organisatie? En welke producten en/of oplossingen heeft u nodig? Is dat een goede projector en verder niets? Dan is die simpel te bestellen via beamerplanet.nl. Maar wilt u advies over een totaaloplossing voor bijv. een huddle room, vergaderruimte, informatievoorziening, werkplekken en/of bezoekersontvangst? Dan komt één van onze consultants graag bij u langs.

Advies op maat

Het niet makkelijk om zelf de juiste keuzes te maken als het gaat om audiovisuele middelen. De mogelijke gevolgen van een onzorgvuldige keuze of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Dan is het handig als u vooraf kunt sparren met een AV-specialist. We adviseren u graag over onze oplossingen, of ze aansluiten bij uw wensen en hoe u ze implementeert in uw huidige infrastructuur.

Neem contact op met onze adviseurs via +31– (0)78–69 95 888, contact@aenc.nl of onderstaande chat

 

Advies - Advies op maat
Advies - Consultancy op locatie

Consultancy op locatie

Wanneer u een groter project heeft of uw situatie wijkt af van de standaard, is er altijd de mogelijkheid dat een consultant van AENC bij u langskomt voor een geheel kosteloos en vakkundig advies. Het praat gewoon makkelijker als we ter plekke kunnen zien wat de huidige AV-infrastructuur is, welke uitdaging er speelt in de organisatie en welke oplossing daarbij het beste past.

Tijdens de afspraak bespreken we hoe we audiovisuele middelen zo kunnen inzetten binnen uw organisatie, dat deze bijdragen aan een efficiënte en plezierige bedrijfsvoering. Onze consultant helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Omdat meedenken en adviseren in zijn DNA zit, kijkt onze consultant ook meteen naar de technische haalbaarheid en uitvoerbaarheid van uw wensen. Samen maken we het project inzichtelijk, waarop we vervolgens een vrijblijvend advies uitbrengen.

Gratis vakkundig advies?

Neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze consultants.

 

Advies - Alle pakketten

Totaalpakketten

Advies geven is het u zo makkelijk mogelijk maken. Vandaar dat wij een aantal totaalpakketten hebben samengesteld op basis van onze expertise en gericht op uw wensen. Ze zijn voorzien van A-merk apparatuur, die naadloos met elkaar samenwerken en waar u direct mee aan de slag kunt. Een compleet pakket voor een complete totaaloplossing.

Vergaderruimtes Room Management

Narrow Casting Digitale Receptie

  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash