AENC Audiovisual Nederland
AENC Audiovisual Nederland
Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam
0031 - (0)78 - 69 95 888 - contact@aenc.nl
Slimme oplossingen voor het moderne werken

 
 
Diensten - Diensten

Diensten

Weet u wat u nodig heeft, dan kunt u uw producten gemakkelijk bestellen op beamerplanet.nl. Maar bij AENC werken we liever met uw samen en denken we graag met u mee. U moet erop kunnen vertrouwen dat u de juiste oplossingen tot uw beschikking heeft en wanneer er iets onverhoopt stuk gaat, u kunt rekenen op de meerwaarde van uw ICT/AV-partner.

Advies op maat

De ervaring achter beamerplanet.nl

Het niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken als het gaat om AV & IT-apparatuur. De gevolgen van een onzorgvuldig advies of snelle beslissing? Ingewikkelde systemen die niet met elkaar kunnen praten, storingen en onnodige kosten. Dan is het handig als je alvorens je iets aanschaft even kunt sparren met een AV-specialist. 

Lees meer

 

Diensten - Advies

Installatieservice

Ondersteuning bij het installeren?

Heb je niet de mogelijkheid of tijd om de installatie zelf uit te voeren? AENC neemt de volledige installatie uit handen en laat deze uitvoeren door onze eigen vakkundige en gecertificeerde installateurs. Alle installaties worden aangesloten op de bestaande infrastructuur en gebruiksklaar opgeleverd.

Lees meer

Diensten - Installatieservice

Service & Support

Flexibele contracten voor een vast bedrag per maand

Als klant van AENC kan je standaard onbeperkt bellen, chatten en e-mailen met onze afdelingen voor een vraag, advies, opmerking, storing, defect, compliment of klacht. Wil je geen omkijken hebben naar jouw AV-infrastructuur en verzekerd zijn van snelle? Kies dan voor een AENC Servicecontract

Lees meer

Diensten - Service & Support
  • Uitgebreid betaalgemak:
  • Ideal
  • Mister Cash
  • Cash