Vogel’s Professional op ISE 2015

Vogel’s Professional, specialist in professionele bevestigingsoplossingen voor displays, projectoren en tablets, is van 10 t/m 12 februari aanwezig op ISE 2015. Tijdens de grootste AV-vakbeurs van Europa worden diverse nieuwe professionele oplossingen geïntroduceerd.

Op de Vogel’s beursstand zal videoconference-meubel PVF 4112 aan het grote publiek getoond worden,  welke geschikt is voor een enkel display van 55 tot 70 inch of twee displays tot 65 inch. Het meubel is gemaakt van hoogwaardige materialen en modern vormgegeven. De afsluitbare opbergruimte in het meubel is heel praktisch ingedeeld. Dankzij de ingebouwde 19 inch racks kunnen twee bijgeleverde plankjes op elke hoogte worden vastgezet. Er is veel ruimte voor het opbergen van alle benodigde AV-apparatuur en ook voor een stekkerdoos is een compartiment gemaakt. Het strakke videoconference-meubel is in de kleuren wit en zilvergrijs verkrijgbaar. De opbergkast (PVW 4012) is ook los leverbaar.

Tijdens ISE 2015 zullen tevens een nieuwe serie luidsprekers voor videoconferencing en een superplat pop-out video wall systeem geïntroduceerd worden. Dit volledig instelbare video wall systeem is voorzien van een geveerd pop-out mechanisme wat installatie en onderhoud vergemakkelijkt. De afstand tussen de displays en de wand is slechts 50 mm.

Een bezoek aan de stand van Vogel’s Professional (hal 1, standnummer M27) is zeker de moeite waard.