Vogel's introduceert nieuwe WALL-serie draaibare tv-steunen

Vogel's introduceert op IFA 2013 de nieuwe WALL-serie draaibare tv-steunen. Met een ultradunne plaat en de afwerking in hoogglans zorgt de WALL-serie van Vogel's ervoor dat elke flatscreen-tv er geweldig uitziet - van welke kant u ook kijkt. Draai en kantel het scherm om comfortabel uw favoriete tv-programma's of films te kijken, waar u ook zit. Uw tv kantelt soepel in de gewenste stand en keert met één simpele beweging terug naar de beginstand. Kabels en snoeren worden keurig aan het gezicht onttrokken met de optionele kabelafdekking.

Tijdens IFA 2013 demonstreert Vogel’s diverse nieuwe draaibare steunen voor grote schermen (40 tot 65 inch/102 tot 165 cm) van de WALL-serie.

Kenmerken van deze serie:

  • Vogel's draaibare wandsteunen met dubbele arm: De WALL 2245 is geschikt voor schermen van 32” tot 55” en een gewicht tot 20 kg en de WALL 2345 is geschikt voor schermen van 40” tot 65” en een gewicht tot 30 kg.
  • Vogel's draaibare wandsteunen met enkele arm: De WALL 2225 is geschikt voor schermen van 32” tot 55” en een gewicht tot 20 kg en de WALL 2325 is geschikt voor schermen van 40” tot 65” en een gewicht tot 30 kg.

Met de nieuwe WALL-producten met dubbele arm van Vogel's kunt u de tv tot 180 graden naar links of rechts draaien en tot 20 graden kantelen. Met de nieuwe draaibare wandsteunen met enkele arm kunt u de tv tot 120 graden draaien en tot 20 graden kantelen.

Het zorgeloze gemak van Vogel's
Elk product van Vogel's is vooraf gemonteerd en kan in drie eenvoudige stappen worden bevestigd. De ingebouwde waterpas zorgt ervoor dat de steun altijd kaarsrecht hangt. U kunt daarna zorgeloos achterover leunen en eindeloos genieten, in de wetenschap dat voor dit duurzame kwaliteitsproduct van Vogel's een levenslange garantie geldt.

Beschikbaarheid
Deze nieuwe wandsteunen zijn vanaf September 2013 beschikbaar. Een witte variant van deze modellen zijn beschikbaar begin 2014.