Vogel's introduceert een nieuwe serie projector-plafondsteunen

Vogel’s Professional introduceert een compleet nieuwe serie plafondsteunen voor projectoren. Deze projectorsteunen zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie projectoren met een gewicht tot 25 kg. De serie omvat basissteunen en in hoogte verstelbare complete sets.

Alle projectorsteunen uit de PPC 15xx en 25xx-serie beschikken over een universele projector-interface, waarmee de projector precies op het projectieoppervlak kan worden ingesteld. Als de nieuwe, unieke frictie-ring (patent aangevraagd) aangedraaid wordt, verdwijnt de speling tussen de interfaceverbindingen. Daarna blijft de projector exact in positie. De nieuwe projectorsteunen bieden een solide en uiterst stabiele oplossing.

Wanneer de hoogte van het plafond niet bekend is of als meer flexibiliteit gewenst is, kunnen de in hoogte verstelbare sets kunnen worden gebruikt. Deze uitschuifbare projectorsteunen worden in drie lengtematen geleverd en kunnen worden bevestigd aan vlakke en schuine plafonds tot 90°. Dankzij het CIS®-kabeldoorvoersysteem is er voldoende ruimte aanwezig om alle benodigde kabels snel en eenvoudig weg te werken, zelfs na installatie.

Het modulaire systeem met vaste buis kan worden gecombineerd met projector-plafondsteunen PPC 1500 en PPC 2500. Voorheen konden hier enkel de buizen uit de PUC 21xx serie voor worden gebruikt. De nieuwe serie maakt het echter ook mogelijk om deze projector-plafondsteunen te combineren met de buizen uit de 9000-serie.Van beide series plafondbuizen zijn buizen beschikbaar met een lengte van 80 cm, 150 cm en 300 cm.

Alle projector-plafondsteunen zijn verkrijgbaar in de kleur zilver. Als aanvulling hierop is de PPC 15xx-serie voor projectoren tot 15 kg ook in de kleur wit leverbaar.

De projector-plafondsteunen van Vogel’s zijn ideaal voor toepassing in openbare gebouwen als scholen, hotels, ziekenhuizen, conferentiecentra, bioscopen en concertzalen, waar een veilige en snelle plafondmontage belangrijk is.