Vogel’s introduceert wand- en plafondoplossing


In snackbars, viskramen, bij benzinepompen en ook in restaurants kom je ze regelmatig tegen: digitale menuborden. Vogel’s Professional heeft speciaal voor deze displays en andere schermen die boven ooghoogte worden geplaatst een bevestigingsoplossing ontwikkeld. Dankzij deze oplossing worden schermen snel en eenvoudig naadloos naast elkaar bevestigd in een ideale kijkpositie.

De interface platen en instelbare 3D strips uit de Vogel’s Connect-it serie vormen de basis van deze oplossing. Door het nieuwe Z-profiel tussen de 3D strips en het scherm te bevestigen, ontstaat een extra kantelhoek van 8°. Afhankelijk van de grootte van het scherm kan deze tot maximaal 15° gekanteld worden. Hierdoor ontstaat een ideale kijkhoek en is de informatie die op de schermen getoond worden altijd goed zichtbaar.

De Connect-it interface platen kunnen rechtstreeks op de muur worden vastgeschroefd of worden bevestigd aan één of meerdere Connect-it plafondbuizen. Zo wordt eenvoudig de gewenste wand- of plafondoplossing gecreëerd. Schermen kunnen zowel in portrait als landscape positie worden bevestigd. 

Dankzij de volledig instelbare 3D strips (VESA 400 mm) worden schermen strak naast elkaar bevestigd en perfect uitgelijnd. De diepte, horizontale positie en kantelhoek kunnen geheel naar wens worden ingesteld. De ingebouwde servicepositie maakt het mogelijk om kabels aan te sluiten na installatie van de schermen. De 3D strips zijn voorzien van een vergrendelfunctie welke horizontale verschuiving voorkomt. Met het optionele hangslot wordt verwijdering door onbevoegden tegengegaan.