Videoconferencing-oplossingen van Vogel’s Professional

Videoconferencing wordt steeds vaker toegepast in bedrijven, mede omdat het kosten- en tijdsbesparend werkt. Vogel’s Professional biedt meerdere oplossingen aan voor videoconferencing.

Vogel’s PFF 5100
Vogel’s PFF 5100 is een designmeubel geschikt voor een of twee displays. Het meubel biedt ruimte aan alle benodigde apparatuur en is door de ingebouwde wielen gemakkelijk te verplaatsen. Met de speciale PFA 9110 houder kunnen eenvoudig een camera of luidspreker op het meubel gemonteerd worden. De bijpassende, optionele luidspreker PFA 9111 biedt een ongekend zuivere weergave van (stem)geluid.

Vogel’s Connect-it vloeroplossingen
Met de modulaire componenten uit de Connect-it serie en bijpassende accessoires PFA 9110 en 9111, stel je zeer eenvoudig een stevige videoconference-trolley of vloerstandaard  samen. De buizen zijn voorzien van een breed kabeldoorvoersysteem, zodat alle kabels netjes weggewerkt kunnen worden. Een afsluitbare kast die verkrijgbaar is in twee formaten, biedt opbergruimte voor een codec of laptop. De vloeroplossingen van Connect-it zijn verkrijgbaar in zwart en zilver, zodat ze in elk interieur passen. Installatie is snel en eenvoudig.

Gemotoriseerde oplossing PFTE 7112
Vogel’s PFTE 7112 is een gemotoriseerde display-trolley die over 65 cm in hoogte verstelbaar is.
Deze basic trolley kan eveneens met de camera/speakerhouder en luidspreker gecombineerd worden. Optioneel is een pc-houder verkrijgbaar die aan de achterzijde van de trolley kan worden bevestigd. 

Modulaire interface
Bij alle bovengenoemde oplossingen wordt het display door middel van een Connect-it display interface aan meubel, trolley of standaard bevestigd.  Deze interface is verkrijgbaar in verschillende formaten, van  VESA  200x200 mm tot 1100x1100 mm.