Videoconferencing-oplossingen van Vogel’s Professional

Vogel’s Professional introduceert videoconference-meubel PFF 5211, welke speciaal is ontwikkeld  voor extra large displays. Op het meubel kan een enkel display van 55 - 90 inch gemonteerd worden of twee displays van maximaal 65 inch.

Het meubel biedt veel opbergruimte voor een codec en andere elektronische apparatuur. Daarnaast is het meubel voorzien van een geïntegreerd luidsprekercompartiment waarin de Vogel’s PFA 9111 luidspreker voor videoconferencing of een andere luidspreker geplaatst kan worden. Via deuren aan zowel de voor- als de achterzijde van het meubel is alle apparatuur gemakkelijk toegankelijk. Het meubel is te verplaatsen dankzij de ingebouwde wielen.

Door videoconference-meubel PFF 5211 te combineren met een modulaire Connect-it display interface en een camerahouder wordt een perfecte videoconferencing-oplossing gecreëerd.

Naast de PFF 5211 biedt Vogel’s Professional ook design videoconference-meubel PFF 5100 aan voor displays tot 55 inch. Met de modulaire Connect-it vloer serie kan een videoconferencing-oplossing geheel naar wens worden samengesteld. 

De videoconferencing-oplossingen van Vogel’s zijn uitermate geschikt voor plaatsing in kantoorruimtes, conferentiezalen en boardrooms.