Videoconferencing

Videocommunicatie neemt een hoge vlucht: het is dé moderne manier van samenwerken. U kunt op een snelle manier communiceren zonder tijd te verliezen en dat terwijl u minder kosten maakt. Met een videovergadering zijn de juiste mensen altijd binnen bereik, waar u zich ook bevindt...

AENC Audiovisual is officieel partner van LifeSize en Polycom. Hierdoor kunnen wij u een breed scala aan oplossingen bieden. U kunt vergaderen in een speciaal ingericht ruimte, maar evengoed vanachter uw bureau of via een tablet en/of smartphone. Voor iedere situatie is er een oplossing zodat u kostenbesparend en face-to-face kunt vergaderen.

AENC heeft een demo videoconferencing systeem in onze showroom te Alblasserdam. Wilt u van te voren het systeem bekijken en testen? Dat kan! Bel voor een afspraak naar +31 (0)78 - 69 95 888.

 

Voordelen

AENC Audiovisual heeft voor u een aantal voordelen op een rij gezet, om voor uw organisatie de beslissing nog makkelijker te maken om video communicatie actief te gaan gebruiken:

• Snellere besluitvorming
• Eenvoudig benutten van kennis op andere locaties
• Efficiënte gebruik van werktijden
• Forse besparing op reis- en verblijfskosten

De investering in een videoconference systeem verdient u op deze manier snel terug. Daarnaast tilt u de communicatie in uw organisatie direct naar een hoger niveau.

Milieu

Naast diverse andere kostenbesparende voordelen met videoconferencing voor uw organisatie zijn er ook nog andere voordelen. Zo denkt u ook aan het milieu: minder reizen betekent minder CO2-uitstoot, lager benzineverbruik en wat dacht u van minder files? Een beter milieu begint bij uzelf...

LifeSize

LifeSize is marktleider op het gebied van Full HD videconference systemen. Alle LifeSize systemen zijn HD ready (720p) of Full HD (1080p) en zijn te gebruiken voor kleinere vergaderruimten, boardrooms, maar ook binnen het onderwijs. Tevens staat LifeSize bekend om de zeer eenvoudige menustructuur en bediening van de apparatuur. Vind u dat de afstandsbediening niet in de ruimte aanwezig moet zijn, dan zijn de systemen eenvoudig te implementeren in een besturingssysteem van Extron of AMX.

LifeSize en Skype

LifeSize heeft als eerste een videoconferening systeem waarmee ook Skype gebruikers gebeld kunnen worden: de LifeSize Passport. Door deze unieke oplossing is het nog makkelijker om wereldwijd te communiceren via video.

Polycom

Polycom is een van de oudste marktspelers. Door hun jarenlange ervaring en kennis zijn de producten degelijk en betrouwbaar. Dit straalt ook de huidige Polycom HDX-serie uit: in menig vergaderruimte, klaslokaal of ziekenhuis komt u deze toepassing tegen.

Tevens heeft Polycom het grootste aanbod in videoconferencing netwerk oplossingen zoals Video Firewall Traversal, Mulitpoint Control Units en Gatekeepers. Daarnaast is Polycom uniek omdat de apparatuur standaard geïntrigeerd kan worden met Microsoft Lync en IBM Sametime.

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze specialisten adviseren u graag. U kunt ons bereiken op +31 (0)78 - 69 95 888 en in Belgie +32 (0)89 - 30 88 45 op of mail ons op info@beamerplanet.nl


 

Telylabs TelyHD Pro Edition

73847
Nu: €649,-
 

Telylabs TelyHD Base Edition

73848
Nu: €249,-
 

Telylabs TelyHD Pro Upgrade

73849
Nu: €500,-
 

Telylabs TelyHD Audio Pod

73854
Nu: €125,-