Veelzijdige projectoren waar het hele gezin plezier aan beleeft

De nieuwe serie veelzijdige en mobiele projectoren van Epson is ideaal voor thuis en op kantoor (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04). Voor het bekijken van films en familiefoto's of het geven van belangrijke presentaties, deze reeks biedt de flexibiliteit waar het hele gezin van kan genieten. Dankzij de hoogwaardige beelden, gebruiksvriendelijke functies en stijlvol en draagbaar ontwerp, hoeft u zich alleen nog maar zorgen te maken over hoe u gekibbel moet voorkomen over wie als volgende aan de beurt is om de projector te gebruiken!

Iedereen kijkt graag naar hoogwaardige beelden met opvallende kleuren die er prachtig uitzien, zelfs in helder verlichte ruimten, ongeacht of ze thuis zijn of op kantoor. Dankzij 3LCD-technologie en een gelijke witte en gekleurde lichtopbrengst, bieden deze projectoren een indrukwekkende helderheid die drie keer zo hoog is dan die van 1-chip DLP-projectoren. Dit betekent dat alle getoonde content uiterst gedetailleerd is, met scherpe, heldere zwarttinten die zorgen voor sterk gedefinieerde schaduwen, allemaal mogelijk gemaakt door de contrastverhouding van 15.000:1 die op alle modellen van toepassing is.

Biedt vrienden en familie een spectaculaire bioscoopervaring en geniet van de hoogwaardige beelden op een enorm scherm van maximaal 300 inch. Films, sportevenementen en eenmalige voorstellingen worden allemaal weergegeven in scherpe en heldere details, en voor de liefhebbers van levensechte Full HD-content biedt de EB-U04 de ultieme kijkervaring.

Paul White, productmanager voor Epson Europe, zegt hierover: “Mobiele projectoren moeten zo veelzijdig zijn dat ze op verschillende locaties kunnen worden gebruikt, en deze modellen zijn bedoeld zodat het hele gezin ervan kan genieten. De projectoren zijn ideaal voor ouders om hoogwaardige presentaties op het werk of in het thuiskantoor te leveren, maar de kinderen kunnen ze eveneens gebruiken om content te bekijken in hun eigen kamer. Of het hele gezin kan ´s avonds bij elkaar komen om samen in de woonkamer een film of familiefoto´s te bekijken.”

Dankzij het probleemloze installatieproces kunnen gebruikers onmiddellijk aan de slag. Het verplaatsen van de projector van de ene kamer naar de andere is eenvoudig dankzij de meegeleverde draagtas. Daarnaast kan de projector dankzij verticale en horizontale keystone-correctie in verschillende posities worden opgesteld zonder dat het beeld wordt vervormd.

Zodra de installatie is voltooid, kunt u eenvoudig verbinding maken met de projector via uw smart device door het scannen van een QR-code. Gebruikers kunnen de iProjection-app downloadenen eenvoudig foto´s en documenten vanaf hun smart devices projecteren. Alle modellen in deze reeks zijn tevens uitgerust met een HDMI-ingang, zodat gebruikers eenvoudig hoogwaardige digitale en audio-content kunnen uitzenden.

Epson begrijpt dat gebruikers geen tijd willen verspillen aan onderhoud, en deze reeks voldoet volledig aan die behoefte. Met deze projectoren kunt u zelfs de komende 15 jaar elke dag een film kijken, zonder dat u de lamp hoeft te verwisselen.

Hoewel alle modellen kunnen worden ingezet waar u maar wilt, zijn de EB-U32 en EB-W32 bij uitstek geschikt voor de kantooromgeving. De veelzijdige EB-U32 biedt een WUXGA-resolutie, en de flexibiliteit om zakelijke content weer te geven in de standaardresolutie, met inbegrip van Full HD. Alle modellen worden gebruiksklaar geleverd, zodat gebruikers direct aan de slag kunnen met de verschillende ingebouwde connectiviteitsopties voor het opzetten van samenwerkingsgerichte en productieve vergaderingen.

Beide kantoormodellen zijn veelzijdig en bieden de mogelijkheid om presentaties uit te zenden naar meerdere projectoren in een netwerk, zodat deze op verschillende locaties kunnen worden bijgewoond. En de gebruikers op die locaties kunnen bovendien vanaf hun apparaat hun eigen content draadloos delen met iedereen in de vergadering. Deze geweldige functies zijn ook allemaal beschikbaar op alle andere modellen in de reeks door de toevoeging van een ELPAP10 draadloze LAN-stick.

Voor gezinnen die het niet eens kunnen worden over wat ze willen zien en voor multi-taskende workaholics, biedt de toegevoegde splitscreen-functie de mogelijkheid twee programma´s tegelijkertijd uit te zenden, en eventueel werk en spel te combineren.

Het volledige assortiment projectoren (EB-U32, EB-U04, EB-W32, EB-W31, EB-W04, EB-X31, EB-S31, EB-S04) is verkrijgbaar vanaf 1 september 2015. De adviesprijzen incl. BTW zijn als volgt: 

  • EB-U32 - € 799,00
  • EB-U04 - € 659,00
  • EB-W32 - € 659,00
  • EB-W31 - € 559,00
  • EB-W04 - € 459,00
  • EB-X31 - € 509,00
  • EB-S31 - € 399,00
  • EB-S04 - € 309,00