Tely Labs introduceert kalender integratie

Tely Labs, de marktleider in eenvoudige, veilige en betaalbare video conferentie oplossingen, brengen vandaag software release 4.6 uit voor de tely HD Pro video vergader systemen. De nieuwe software brengt een geheel nieuwe gebruikers interface die nog makkelijker te gebruiken door toevoeging van nieuwe krachtige functies. Daarnaast zijn onze apliances nu geoptimaliseerd voor gebruik met Cloud gebaseerde video conferentie diensten (VaaS), kalender integratie en Broadsoft Broadworks Device Management.

Kalender Integratie
Eenvoud en duidelijkheid is belangrijk om de adoptie van video conferencing te vergroten. Daarom heeft tely Labs kalender functionaliteit toegevoegd. Iedere telyHD Pro kan nu gekoppeld worden aan een Office 365, Google of Bluejeans kalender account. Op het startscherm staan de aanstaande vergaderingen vermeld en met een druk op de knop of automatisch kan de video meeting worden opgezet. 

Versie 4.6 geeft de telyHD Pro appliances een zeer strakke en minimalistische interface. Het geeft alle beschikbare connecties en diensten weer (Blue Jeans, Zoom, SIP, telyCloud en Skype) Ook vindt u frequente contacten en favorieten terug bij “Mijn Contacten”.

Ingebouwde support om op verschillende manieren contact te leggen via video is geweldig, echter onze klanten gebruiken vaak maar één dienst. De telyHD Pro gebruikerservaring kan men dan ook optimaliseren voor de favoriete cloud dienst door al andere diensten te deactiveren waardoor deze voor de gebruiker niet meer zichtbaar zijn. En ook kan alleen maar de kalender weergeven worden op het startscherm, zodat gebruikers niet meer afgeleid worden met onnodige informatie. Alleen aankomende vergaderingen worden weergeven en kunnen met één druk op de knop gestart worden.

Broadsoft BroadWorks Device Management
Tot nu toe was Video-as-a-Service voor vergaderruimtes een dure aangelegenheid vanwege beperkte management mogelijkheden. De combinatie van de telyHD Pro en het BroadWorks platform is een game changer voor service providers. Met full support voor Broadworks Device Management, kan de telyHD Pro net zo eenvoudig geconfigureerd worden als VoIP telefoon of ieder ander apparaat.

TelyHD Pro
Met onze telyHD Pro bieden we organisaties een simpele, veilige en zeer betaalbare oplossing voor de vergaderkamer waarmee u kunt video vergaderen, draadloos presenteren en confereren via het IP telefonienetwerk. Het enige wat verder nodig is, is een flatscreen en een draadloze of bedrade netwerkaansluiting. TelyHD Pro ondersteunt connectie met de meeste cloud gebaseerd video diensten, traditionele SIP gebaseerde video endpoints maar ook Skype! Ook kunt u dan content delen van uw computerscherm met onze gratis telyShare app.

Prijzen starten vanaf 649 euro en gaan tot 1199 euro afhankelijk van de uitvoering waardoor professionele videoconferentie nu voor iedereen bereikbaar is.

Meer informatie over de telyHD Software v4.6 kunt u hier vinden: Release Notes V4.6