Succesvolle themadagen AENC Audiovisual krijgen vervolg

Op 24 en 25 april heeft AENC Audiovisual een twee thema dagen georganiseerd. De ochtend stond in het teken van draadloos presenteren en BYOD (Bring Your Own Device). De middag was gewijd aan Video Conference. Zowel vanuit de organisatie als uit reacties van klanten kunnen wij concluderen dat deze dagen als een groot succes kunnen worden beschouwd.

Presenterende partijen waren Mitsubishi, Epson, LifeSize en SMART.

Mitsubishi presenteerde haar oplossing voor interatief presenteren. Daarnaast werd de nieuwste lijn projectoren gepresenteerd, en wel de eerste lamp-free projectoren. De solid state LED / Laser lichtbron biedt een eco-vriendelijke, betrouwbare en eenvoudig te installeren alternatief voor de conventionele ‘kwik’-lampen. Met een verwachte levensduur van liefst 20.000 uur (grofweg 5 x keer langere levensduur dan een vergelijkbare kwik lamp) zullen deze projectoren een zeer positief effect hebben op de total cost of ownership.

Epson presenteerde haar nieuwste projector: de EB-1410Wi. Dit model van 3100 lumen combineert de rol van projector met ultrakorte projectieafstand, interactief whiteboard en papieren flip-over in één geïntegreerd en multifunctioneel systeem.

LifeSize, marktleider op het gebied van Full HD videoconference systemen, heeft tijdens haar presentatie aangetoond dat het met de juiste oplossing mogelijk is een high end en veilige verbinding te creëren waarmee afstand een non issue wordt bij het plannen van vergaderingen. Dat deze manier van vergaderen zeer kostenbesparend is mag duidelijk zijn.

SMART heeft tijdens haar presentatie de nadruk gelegd op het begrip “Bring Your Own Device”. Tijdens een levendige en aansprekende demonstratie werd duidelijk gemaakt dat zowel in de zakelijke als educatieve wereld de aanwezigheid van smartphones, Ipads en andere ‘devices’ niet meer ontkend kan worden. Kern van de presentatie: vergroot de aandacht van de aanwezigen en maak gebruik van deze devices!

Tijdens deze dagen is gebleken dat de aandacht voor het onderwerp BYOD groot is. Dit is dan ook de reden dat AENC Audiovisual op 12 juni wederom een themadag organiseert. De gehele middag van deze themadag zal in het teken staan van dit hot item: BYOD. Het ochtendprogramma zal bestaan uit een seminar “Het Nieuwe Werken” en seminar “De mogelijkheden van Narrow Casting”. Uiteraard zorgt AENC Audiovisual voor een lunch tussen de twee dagdelen. Het precieze programma ziet er als volgt uit:

09:00 - 09:30 Ontvangst
09:00 - 09:45 Introductie AENC
09:45 - 10:45 Seminar ”Het nieuwe werken” door Jan Willemsen
10:45 - 11:00 Pauze
11:00 - 12:00 Seminar “De mogelijkheden van Narrow Casting” door Dennis Hennequin
12:00 - 13:00 Lunch (gratis)
13:00 - 14:00 Seminar “Bring Your Own Device deel 1” door Martin de Fockert
13:00 - 14:15 Pauze
14:00 - 15:00 Seminar “Bring Your Own Device deel 2” door Martin de Fockert
15:00 - 16:00 Borrel

Als u deel wilt nemen aan deze themadag, stuur u dan een e-mail naar info@presenteren.nl waarin u aangeeft met hoeveel mensen u wenst deel te nemen, welke seminars u wilt volgen en of u gebruik wilt maken van de lunch.

Als u naar aanleiding van dit bericht nadere informatie wenst over een van de besproken onderwerpen, neemt u dan gerust contact op met een van onze accountmanagers.