Scherper, helderder en probleemloos

Met de vijf nieuwe 3LCD installatieprojectoren van Epson kunnen bedrijven, scholen en universiteitenveel eenvoudiger scherpere en helderdere beelden projecteren. Deze modellen bieden helderheidsniveaus tot 5200 lumen en zijn uitgerust met tal van gebruiksvriendelijke functies die zijn ontworpen om de installatie en het dagelijks gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken.

De nieuwe serie bestaat uit de volgende modellen en resoluties: de Epson EB-4950WU en EB-4850WU bieden een Full HD WUXGA-schermresolutie, de Epson EB-4750W een WXGA-schermresolutie, en de Epson EB-4650 en EB-4550 een XGA-schermresolutie.

Dankzij de 3LCD-technologie van Epson, die resulteert in een gelijke White en Colour Light Output (CLO), worden beelden scherp en helder geprojecteerd, worden levendige kleuren waarheidsgetrouw gereproduceerd en kan content bij variërende lichtomstandigheden worden weergegeven. Daarnaast ondersteunen alle modellen een hoge contrastverhouding van 5000:1 voor rijke, diepe zwarttinten.

Dankzij de eenvoudige, gebruiksvriendelijke functies zijn alle projectoren gemakkelijk te installeren en te gebruiken. En dankzij hun groothoekzoomverhouding, keystone-correctie en Arc- en Point-correctie kan elk model snel en eenvoudig in allerlei verschillende standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig of vervormd wordt.

Frederic Haton, senior productmanager bij Epson Europe: "Vanwege hun hoge helderheidsniveaus en high-definition beeldkwaliteit zijn deze nieuwe projectoren ideaal voor grote vergaderruimten, collegezalen en auditoria. Daarnaast bieden deze modellen een hoge mate van flexibiliteit dankzij de split-screen functie, die gebruikers in staat stelt beelden van verschillende bronnen te projecteren. Zo kunnen twee verschillende presentaties worden weergegeven via afzonderlijke laptops, of zelfs een aparte desktop visualiser, zoals de Epson ELPDC20."

De Epson EB-4950WU, EB-4850WU, EB-4750W, EB-4650 en EB-4550 zijn vanaf juni 2013 verkrijgbaar, prijzen zijn nog niet bekend.