Revolutie op het gebied van Dry Erase borden met de SMART kapp

Met SMART kapp kunt u schrijven, tekenen en ideeën vastleggen met behulp van droog uitwisbare SMART inkt markers - net als de ouderwetse dry erase borden - terwijl u direct uw werk kunt opslaan, kunt converteren naar PDF's, en kunt versturen naar iedereen, waar dan ook.

20140521 NF SMART kapp PR 225x304 
SMART kapp elimineert de ineffectieve werkwijze van het fotograferen van whiteboards en flipovers of het driftig typen van notities tijdens vergaderingen om waardevolle informatie en ideeën op te slaan en te delen.

De technologie van SMART kapp verbetert de samenwerking voor mensen in afgelegen locaties enorm, alsmede biedt het ze de mogelijkheid om het proces van het ontstaan van ideeën in een SMART kapp sessie in real time te volgen.

Als bij toverslag, verschijnen notities van SMART kapp real-time op uw eigen device en op de computers, tablets of smartphones van deelnemers op afstand.

Meer informatie over SMART kapp™ (specificaties, afmetingen, prijzen, beschikbaarheid, etc.) wordt vrijgegeven tijdens InfoComm (18-20 juni, 2014, in het Las Vegas Convention Center).