PRIMEUR IFA 2013: LG presenteeert gebogen OLED TV met ultra HD

Als grote verrassing voor de bezoekers van de jaarlijkse consumenten elektronica beurs IFA in Berlijn onthult LG Electronics vandaag haar grootste OLED tv ooit. Met ultra scherp beeld en een afmeting van bijna twee meter ervaar je met LG’s Ultra HD Curved OLED tv op levensgroot scherm de ultieme bioscoopbeleving vanuit je huiskamer.

Curved OLED tv

Bij LG’s Curved OLED tv is het hele schermoppervlak op gelijke kijkafstand van het oog. LG deed meer dan vijf jaar onderzoek naar de optimale kromming voor deze televisie. Hierdoor geeft de Curved OLED tv perfect beeld zónder visuele vervorming en detailverlies aan de randen: een beeld dat een ongekende indruk achterlaat bij de kijkers. Met haar licht gebogen, IMAX-achtige scherm en de doorzichtige voet is de LG’s Curved OLED tv een waar kunstwerk.

LG’s 55-inch Curved OLED TV heeft onlangs de “European Design tv” onderscheiding van EISA en de “Best of the Best” Reddot Design award mogen ontvangen. De 55-inch Curved OLED tv is sinds 3 september ook in de Benelux verkrijgbaar voor een adviesprijs van 8.999 euro.

Gallery OLED tv

De Gallery OLED tv (55EA8800) is een stijlvolle toevoeging aan LG’s toonaangevende OLED tv line-up. Net als echte kunstwerken is het platte 55-inch beeldscherm van de Gallery OLED tv omkaderd met een prachtig vormgegeven lijst. Slim verborgen in de lijst zit een 2.2 kanaals geluidssysteem met LG’s nieuwste Canvas Speakers. Dankzij de Canvas Speakers geeft de Gallery OLED tv een rijk en vol geluid en zorgt hierdoor voor de ultieme kijkervaring. De Gallery OLED tv is flinterdun en wordt aan de muur bevestigd: een ware eyecatcher voor in de huiskamer. Binnenkort zal LG de adviesprijzen en beschikbaarheid bekendmaken.

(Bron: Digital Movie)