Nieuwe plafondplaten Vogel’s Connect-it serie

De Connect-it Large serie is uitgebreid met de PUC 1065 plafondplaat. Deze plafondplaat beschikt over een unieke 360° draaifunctie, zodat het display eenvoudig in elke gewenste positie gefixeerd kan worden. De PUC 1065 plafondplaat dient gecombineerd te worden met de PUC 25xx-buis en kan worden bevestigd aan vlakke plafonds. De plafondplaat is geschikt voor middelgrote tot grote displays van maximaal 80 kg (2x 80 kg rug-rug).

Voor de Connect-it Small serie is de PUC 1035 plafondplaat ontwikkeld. Deze plafondplaat is geschikt voor vlakke en schuine plafonds en beschikt over een 0-90° kantelfunctie. De plafondplaat dient gecombineerd te worden met de ronde PUC 21xx-buis. Zowel projectoren als kleine tot middelgrote displays tot 30 kg kunnen met de Connect-it Small serie aan het plafond bevestigd worden.

Beide plafondplaten zijn voorzien van een handige positie indicator voor een laserpointer zodat het display of projector makkelijk in de juiste positie kan worden bevestigd. De meegeleverde afdekring zorgt voor een nette afwerking wanneer de Connect-it oplossing wordt bevestigd aan een systeemplafond.