Nieuw bij AENC! GoGet Roombooking!

Neem de controle over uw vergaderruimtes door het gebruik van bestaande agenda-systemen en bevorder daarmee de work-flow. Met GoGet beschikt u over een alles-in-1 oplossing in een mooi vormgegeven touchscreen welke aan de hand van reeds bestaande systemen duidelijk maakt wie-wat-wanneer in uw vergaderruimtes doet.

De software van GoGet, Room Display, kan gesynchroniseerd worden met Microsoft Exchange en Google kalender, waardoor gebruikers op flexibele wijze ruimtes kunnen reserveren. Waar dan ook vandaan en zonder ingewikkelde software! Dit maakt GoGet wereldleider in professionele room booking oplossingen voor iedere vergaderruimte.

Nieuw van GoGet is het wegwijzer-systeem Room Finder. Een professionele, moderne en kosten-efficiënte oplossing voor kantoren met meerdere vergaderruimtes. Via LED-displays wordt op een goed leesbare manier aangegeven welke vergadering in welke ruimte wordt gehouden, hoe daar te komen of welke ruimtes nog beschikbaar zijn. Room Finder is een handige toevoeging op GoGet Room Display voor bij recepties, in lobby’s en op andere centrale plaatsen in het gebouw.

Wij laten u dit gemak graag ervaren in onze showroom!
Neem contact op via 078-6995 888 of via info@presenteren.nl voor een afspraak.

Wilt u alvast wat meer lezen?
Kijk dan op de website van GoGet.