Epson: de nieuwste draagbare projectoren

In april introduceert Epson een nieuwe reeks draagbare projectoren. Ideaal voor vergaderruimtes, klaslokalen en thuiskantoren en zeer eenvoudig te installeren en mee te nemen naar locaties buiten de deur. Bovendien bieden de projectoren uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden en een zeer heldere, levendige beeldweergave.

EB-S27: ideaal voor vergaderruimtes, klaslokalen en thuiskantoren
De EB-S27 is klein en ligt genoeg om eenvoudig van ruimte naar ruimte te verplaatsen. Bovendien is deze kwalitatief hoogwaardige projector uitgerust met een reeks gebruiksvriendelijke features en biedt hij een heldere, levendige beeldweergave.

EB-W29: inclusief draagtas en multi-device software
Deze draagbare projector wordt standaard geleverd met een handige draagtas voor eenvoudig en veilig transport en opslag. De software maakt het bovendien mogelijk de projector eenvoudig te verbinden met diverse apparaten, waardoor het mogelijk is content vanaf maximaal 4 apparaten te projectoren.

EB-98H: voor heldere en levendige presentaties
Met 3.000 lumen voor zowel de output van wit als gekleurd licht en een contrastratio van 10.000:1, projecteert deze draagbare projector presentaties altijd met heldere beelden en levendige kleuren.

EB-945H: eenvoudige en flexibele setup
De EB-945H biedt een eenvoudige en flexibele setup met horizontale en verticale keystone correctie, waardoor het zeer gemakkkelijk is perfecte beelden zonder vervorming te projectoren. De projector is dan ook prima te gebruiken in verschillende klaslokalen of vergaderruimtes.

EB-955WH: uitgebreide connectiviteit en netwerkmogelijkheden

Deze 3.200 lumen draagbare projector kan verbonden worden met de meest courante digitale apparatuur, maar ook met oudere analoge producten. Het is dus niet noodzakelijk oudere apparatuur te upgraden om gebruik te kunnen maken van deze fantastische projector.