Binnenkort in onze showroom in Alblasserdam: de nieuwe Epson EH-TW9200(W)

Half november wordt de nieuwe lijn Home Cinema projectoren van Epson verwacht. Het absolute topmodel uit deze reeks is de EH-TW9200(W).

Dankzij een uitstekende helderheid, een ongelooflijk hoge contrastverhouding van 600.000:1 in 2D-en 3D-modi, en 3LCD-technologie, bieden deze producten een werkelijk intense bioscoopervaring. Deze modellen zijn volledig ISF-gecertificeerd en voorzien van de lichtverwerkingstechnologie van Epson voor superieure 3D-prestaties. Tevens kunnen ze eenvoudig aan elke thuisomgeving worden aangepast dankzij het grote bereik aan installatie- en connectiviteitsopties. En voor al die mensen die geen gedoe meer willen hebben met kabels biedt de EH-TW9200W draadloze Full HD-connectiviteit.

Uiteraard is niet alleen de EH-TW9200 te bekijken in onze showroom maar bijvoorbeeld ook de nieuwe EH-TW7200. Meer informatie over deze high-end modellen is terug te vinden in deze brochure.

Hou www.thuisbioscoop.nl in de gaten voor de exacte datum van beschikbaarheid. Voor reserveringen of informatieverzoeken kunt u contact opnemen via info@thuisbioscoop.nl.