Bedrijfsinformatie

AENC Groep
Als het om uw presentaties of automatisering gaat wilt u geen concessies doen. Dit moet 100% in orde zijn. En terecht, het succes van uw organisatie hangt er in belangrijke mate vanaf. De AENC Groep levert al meer dan 15 jaar producten en diensten op audiovisueel- en automatiseringsgebied om u deze 100% garantie te geven. Hoe we dit bereiken? Vakkundig personeel, kwalitatief hoogwaardige producten, een uitstekende service en persoonlijk contact met onze klanten.

AENC Audiovisual Nederland & België
Als totaalleverancier van presentatiemiddelen levert AENC Audiovisual alles wat u nodig heeft op audiovisual gebied. Heeft u een leslokaal, training- of presentatieruimte, collegezaal, aula, ontvangst- of vergaderruimte, kantine of kerkzaal, waar beeld, geluid en informatievoorziening optimaal op elkaar moeten zijn afgestemd? Schakel dan AENC Audiovisual in.

Wij zijn al ruim 15 jaar actief in de markt en hanteren de volgende uitgangspunten bij ons werk. Betrouwbaar en eerlijk advies, persoonlijke benadering, kwaliteitsproducten, uitstekende service, vakkundige montage en heldere gebruikerstrainingen. Ons streven is een lange termijn relatie met onze klanten.

AENC ICT Solutions
Met hoog opgeleide IT-specialisten geeft AENC ICT Solutions professionele invulling aan het brede scala van kantoorautomatisering. Van begin tot het einde, dus vanaf een deskundige analyse tot en met een complete implementatie. Van een Microsoft en HP Preferred Gold Partner mag u veel verwachten. Van eenvoudige tot zeer complexe netwerken met gevirtualiseerde serveromgevingen en Citrix Computer Based werkomgevingen.

AENC ICT Solutions kan u eveneens adviseren op telefoniegebied. Als dealer van Swyx kan een compleet IP-telefoonsysteem worden aangeboden, dat wordt uitgevoerd op een Microsoft® Windows® Server-platform. Daarmee beschikt u over een zeer functionele oplossing voor IP-telefonie binnen uw bedrijf.

AENC Websolutions
Als website-ontwikkelaar zet AENC Websolutions de mogelijkheden van internet om in maximaal resultaat voor uw bedrijf!

Website Ontwikkeling Bouw van uw website. Deze kunt u eenvoudig zelf onderhouden met CCMS.
   
Website Marketing Vindbaar maken van uw website door het realiseren van topposities in Google en het ondersteunen bij Google Adwords.
   
Website Resultaatverbetering Verhogen van het resultaat van uw website. Op basis van de statistieken adviseren wij periodiek over mogelijke verbeteringen.


Kortom op zoek naar meer leads of omzet? Wij gaan graag met u in gesprek!


Hopelijk ontmoeten wij u snel. De medewerkers van de AENC Groep.

De AENC Groep, één aanspreekpunt, één verantwoordelijke voor uw AV en ICT.