AENC verhuurt AV apparatuur voor het Volvo V60 Plug-in Hybrid Event

AENC Audiovisual heeft via de verhuurafdeling voor het Volvo V60 Plug-in Hybrid Event in Barendrecht en Rotterdam de audiovisuele apparatuur mogen leveren. Zo is er 3 meter doorzichtscherm in combinatie met een Mitsubishi UD740 (4100 ANSI Lumen, WUXGA) geleverd. Daarnaast heeft AENC gezorgd voor de reversmicrofoon die op een reeds aanwezige audioset aangesloten kon worden.

Over het event: Volvo V60 Plug-in Hybrid Event Barendrecht en Rotterdam

Tijdens deze informatieavonden stond de meest geavanceerde Volvo van dit moment centraal; de V60 Plug-in Hybrid. Jeroen Vugts van Volvo Cars Nederland startte met een presentatie over de laatste technische ontwikkelingen, het ontstaan en de specifieke eigenschappen van de Volvo V60 Plug-in Hybrid modeljaar 2014.

Mark Maaskant van Prodrive Training volgde met een enthousiasmerend verhaal over zijn praktijkervaringen met de V60 Plug-in Hybrid; hoe je van zo efficiënt mogelijk rijden een sport kunt maken, een aantal handige tips onder andere met betrekking tot het elektrisch laden van het voertuig en uiteraard hoe maximaal rendement prima te combineren is met rijplezier. Prodrive Training verzorgt de Eco Training voor alle V60 Plug-in Hybrid klanten.

Jeroen Groot van Hoek en Blok accountants belastingadviseurs juristen maakte aan de hand van enkele heldere rekenvoorbeelden iedereen bekend met de fiscale faciliteiten en het subsidievoordeel dat dit jaar nog van toepassing is op de Volvo V60 Plug-in Hybrid.

Jeroen Groot sloot af met een handige eindejaarstip: 'Sluit uw koopovereenkomst (getekende opdrachtbevestiging) uiterlijk 31 december 2013; ter behoud van KIA en Vamil regeling volgens regiem 2013. Doet u ook in 2013 een aanbetaling, dan is het mogelijk om de KIA en MIA aftrekpost (ten minste € 33.849 belastingvoordeel!) reeds in 2013 te verzilveren'.

Meer informatie over de Volvo V60 Plug-in Hybrid vindt u op www.mobilitycentre.nl

Wilt u meer informatie over het huren van audiovisuele apparatuur? Bezoek dan onze website www.beamerplanet.nl