AENC Audiovisual breidt huurvoorraad uit met projectiekanonnen

Naast de high-end projectoren met een lichtopbrengst van 5.500 ansi lumen die al deel uitmaken van het huur assortiment, breidt AENC Audiovisual dit assortiment uit met projectoren met maar liefst 7.300 ansi lumen!! Ook deze nieuwe projectoren zijn uiteraard breedbeeld projectoren met een beeldverhouding van 16:10 en een resolutie van 1280 x 800. Of u op het gebied van projectie nu dus op zoek bent naar een tijdelijke oplossing in een kleinere vergaderruimte, of voor een groter evenement, bij AENC Audiovisual kunt u altijd terecht!

Naast de uitbreiding van het assortiment beschikt AENC nog steeds over een uitgebreid huurassortiment wat onder andere bestaat uit projectoren, projectieschermen, LCD schermen, LCD/LED-touch schermen, laptops, mobiele SMARTboards en audio.
Is er tijdelijk behoefte aan extra AV middelen of organiseert u een bijeenkomst / evenement waarvoor u AV middelen nodig hebt? Wilt u de huur van AV middelen en het opbouwen en afbreken (met eventueel technische assistentie) geheel uitbesteden aan AENC? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon van AENC!